Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Vlasenici sam bio sa rajom iz Bihaca i Cazina na proslavi prvog maja 1989,bilo nam je super,upoznali masu finih ljudi ali tad se primijetilo da ima mrznje sto je kod nas bilo nezamislivo da se raja dijeli i mrzi,jedan nas prijatelj katolik je imao lancic i kriz oko vrata za nas potpuno normalno i nismo ni gledali na to ali su ga srbi tad provocirali,sad tek shvacam koliko je tu razlike bilo i besmislene mrznje.
Imam stotine slika iz te posjete,i pored svega bilo je prelijepo,nasli puno novih prijatelja,strasno je sta su im napravili,kad slike gledam nekad placem.
Spavajte muslimani, rata neće biti. Reče Alija Balijabegović pred rat....
Ovo su temelji republike srpske
U Vlasenici tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu ubijeno je 2.500 civila. Od toga 2.227 muškaraca i 223 žene. Među njima je 288 maloljetnika.
valjda do 3736g ce muslimani zavrsiti sve dzenaze i ukopati zrtve gradjanskog rata od kog je proslo 26g.ili se namerno godisnje ukopava odredjen broj da bi se pravila predstava i sticali politicki poeni.a imamo i slucajeve da je otac upravnika centra potocari poginuo 1992g a sahranjen u potocarima kao zrtva srb genocida iz 95g.verujem da takih slucajeva ima na stotine.sve sto je izginulo ili umrlo prorodnom smrcu u srebrenici do 95g sahranjeni u potocarima kao zrtve nekog genocida iz 95
Zavrsit cemo kad komsije Srbi otkriju gdje su masovne grobnice
Srbi su tada kolektivno prisvajali realnost iz bajki odpjevanih kroz gusle. Naj coraviji narod ikad vidjen. Čudo je sto Beograd nije rupa od 100 metara
srpska epska poezija je velicanstvena.uostalom svi stari narodi imaju epiku i mitove.a vi posto ste nastali vecinom od srba ste koristili gusle i pevali o aliji derzelezu koji sa konjem preskace brda i planine.postoji britanika,postoje romejski izvori,orbinijevo kraljevstvo slovena je dokaz srb drzavnosti a posto je centralni i najveci deo knjige posvecen srbima vatikan je vekovima zabranjivao stampanje dela marva orbinija
Srbi su traumatizirani znanjem da svi znaju da nemaju povijest koja je istinita. Nemanjic je Albanac Nemani, i tako pronađena arheologija dokazuje….