Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima je jasno da je ovo propalo. Zato vise niko i ne trazi ni prava ni pravdu. Ko stigne pljacka, ko ne moze pljackat bjezi iz zemlje, ko ne moze ni pljackat ni bjezat, taj gladuje u šatoru ispred parlamenta!
Danas praznični ručak kod teta Zilhe. Očekuju se ugledni gosti iz Predsjedništva, Federacije i Kantona.
vi treba da slavite, ne radite nista a zivite, gdje to ima???
Bajgi obespravljeni radnici protiv korupcije. Ustvari, i oni samo žele svoje uhljebljenje u državnoj firmi po izboru. Kada ćemo prestati tražiti poslove od političara i nešto sami pokrenuti zaboga?
Pa da. Najveći licemjeri, 24/7 u ustima imaju korupciju, a kad popiju kaznu zbog nepoštivanja saobraćajnih pravila zovu tetke i rođake po mupovima da im "srede".
Naprotiv, jako dobro znam kako država voli uzeti od privatnika malo po malo love i koliko maksimalno otežavaju otvaranje sopstvenog biznisa. Ja govorim za ove što kucaju na vrata premijera i preCjednika da ih zaposle.
To vam je vaš Bakir Izetbegović dao.
@bleso Pola od tih "obespravljenih" je go neradnik, pijanac, lendohan kojem je mrsko obrađivati babovu zemlju, jer bi i on htio da živi u zgradi s liftom i da se po vazdan voza tramvajem.
Spominjete neradni 1. Maj u jugoslaviji, a ne spominjete kako ste besplatno morali raditi pruge, saditi drveće, kopati kanale, čistiti korita i nosati vreće kad centrala naredi organizaciju za dobrobit države!
@xMADBALLx ti si idiot.
@haos1 Jesam i priznam, ali zato što nisam napustio jugoslaviju i prokleti balkan kad sam mogao!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svi se boje, neće niko da pokrene mase, dok naši političari kradu novac iz kase. Hajde vi Tuzlaci primjer nam dajte i u proteste hajte.
Prvi maj je datum kojim se obijezava dobijeno pravo na 8 sati rada, 8 sati sna i 8 sati prava na vlastiti zivot.
Logično je da nema slavlja niti ga treba biti.Slavlje je mrtvo sve dok živi korupcija i nacionalizam.A korupcija i nacionalizam žive punim plućima.
Cijeli svijet na protestima,samo u Bosni ljudi slave...mi za boljeg i nismo jer sami sebi boljeg ne trazimo...