Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan 1.maj buranijo sa najnizom prosjecnom platom/placom u regionu od cak 300 KM manjom nego u Crnoj Gori. I neko se buni sto je pala SDA?
moje oči su uprte u Nikšića sad kao zadnju uzdanicu napaćenog naroda ovog
Bolje iskopaj sebi ovi nego u tog uhljupa da se uzdas!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka inspekcije obiđu danas i sutra malo sjedista kompanija pa ce vidjeti da se uveliko radi. Preznik je samo drzavne sluzbenike i kompanije da mogu imati slobodne dane i spajati s vikendima.Kakva borba za prava , borba za prava onih koji imaju a vecina iz realnog sektora im zarađuje.
praznik je za uhljebe i politicare jer ima se para ima se s cim ... ostali kući
Ima li gdje protesta, ili su drustvene mreze domet?
Vođe sindikata su više radili za Fadila no za radnićka prava ,a radnici su bili rođaci ,tetiči ,amiđči ,sinovi sda članova ,hođina djeca,Bakirovih rođaka i Sebijinih 75 u institucijama ,popišaj i radnike i par poslodavaca ,kakva je to privreda koja ne proizvodi no kupi u Turskoj i proda Radnik i njegov karakter je propao sa usranim Titom koji je ovo zakuho
Nema u BiH naprijed dok ne izumru ptps generacije
onaj tko čeka da mu ova država nešto pomogne taj je notorna budala.
Onaj ko ne skonta da je on drzava, dio nje, i da promjene treba da krenu od njega/nje taj je notorna budala. Promijenite percepciju da je drzava neka azdaja na vrhu planine, pa ce se mozda nesto i promijeniti
Situacija je katastrofalna, a protesta nigdje. Ovakvum obiljezavanjem 1.maja nece se nista konkretno postici.
Gluho bilo dje mi zivimo.Pissljivi voz za Zagreb i Beograd nemamo usred Evrope? Doleeee banda lopova iz nacionalnih stranaka!
Zahvaljujuci Konakovicu i Niksicu mozete ga sad slavit u NDH!
Ko zna, mozda ipak bude i bolje nego za vakta dinastije Causesku/Izetbegovic...30 godina su nas jahali, pa da probamo bilo sta drugo
Krkani će da krkaju,neradnici da slave
Mi smo navikli od komunizma da ce nam neko rijesit probleme da ce mam drzava kupiti stan itd itd.. Ko vam to kaze laze vas, zivot je URADI SAM PROJEKAT..
Tako je..svugdje u svijetu drzava uzima od naroda,dok kod nas smatraju da drzava treba da daje i da se brine o nekome.
Kakav narod takva država, pokušajte pozvati neke od rodjaka što žive i rade na zapadu nećete ih dobiti jer RADE
Ima nas evo I mjesalica radi kod kuce
Ima li jedna prodavnica danas da radi na podrucju Otoke?
Kakvo bolan roblje, u Bosni jedino sto je preniska plata ali radno vrijeme realno u poredjenju sa zapadnom i centralnom Europom je nista, svako malo pauza. U Njemackoj odes na posao po mraku vratis se po mraku, socialnog zivota skoro i da nemas.
Prvi maj je bio praznik rada u Jugoslaviji gdje su radnici uzivali plodove samoupravljanja, danas u tzv demokraciji radnici imaju samo slobodan dan od robovanja. Radnicka prava ne postoje, sindikati ne postoje imate samo ljusture i nista vise
E baš zato se ta YU i raspala