Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevedeno- moze se i dalje pusiti samo malo zakamufliraj
Najodvratniji smrad kad se pomiješaju luk, ćevap i duhan. Fakat, tamo gdje se jede nema više smisla. Kafići manje više, gore su mi one šišarije.
Pravilnik pravili paraziti s budzeta koji nisu nikad marke zaradili. Pustit na volju vlasnicima da li ce bit pusacki ili ne. Ako ce neki disko klub ili hotel platiti stotine hiljada KM poreza pa nek se zapali i cigar.
Yesofkors.....
Ma šta ovo ono. Uvijek će neko naći rupu u zakonu. Zabraniti apsolutno pušenje.Kome se puši VANKA.
Eeeeee ko dočeka… cccc samo odugovlače.
Oni zakone donose godinama, kao da ih Niko u svijetu nema. Pa hebemu misa, de se malo ugledajte na njemacki zakon. Ne posjecivam Objekte gdje je Dima vise nego u sushari suhog mesa.
Znači već je prošlo godinu i pol dana od donošenja zakona i sad opet još šest mjeseci. Kamo sreće da i 1% objekata poštuje zakon.
A gdje su kazne za one koji mi puše u lokalu?
Mogu da se kladim da ce se opet mnogi napraviti ludi i dozvoliti pusenje.Ovo ce ostati samo na papiru kao svaki put do sada,nazalost.
Ovaj zakon je preglup. Ili zabrani skroz ili nemoj nikako. cuj da ugostitelji naprave dio za nepusace. To bi značilo da bi se opet trovali po kaficu. U sustini niste od koristi!
Procitaj cijeli clanak ziv bio
Totalna glupost. Zabrana pušenja u zatvorenom javnom prostoru ima smisla a ovo nikakvog. Zabranite u kladionicama ako smijete.
pa bokte ovo se nece usvojiti do 2059.
Iskreno, uvedite ili ne, bas me briga, samo prestanite pricati o tome vise. To je zavrseno, donesen zakon, idemo sad na druge probleme.
Odmah definisan tender , specifikacija odredjena Sad cemo da vidimo ko ce se prijaviti na isti
Šta će biti s kladionicama ili je ovo zakon samo za kafiće i restorane?
Neće ništa. Tamo su drugačiji ovisnici kojima ne treba jelo i piće, već duhanska terapija i u rijetko kojoj državi se zabranjuje pušenje u kockarnicama.