Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je to Pokop nabavljao grob te je bo :O
Sve postenjačine. Dođe majstor zida poštenjačina, onda drugi malterise pitas sta je ovo krivo, kaže zidar iskrivio ne da se popraviti. Keramičar kaže malterisanje nula ne mogu pločice polijepiti. Znaš li to onog autolimara. Znam veliki mi jaran daje mi popuste. De ba reci da je tvoje auto nek da popust. Sad komšija curice mu zavrsile 9. Razred s 4 pita ima li ko ptelu da upisem djecu u medicinsku. Sve poptenjačine samo polizičari lopov.
Svi upetljani i oni prije i ovi sada
Hahahahaaa vise POKOP potrosio para nego bolnica
Sve po zakonu, a zakon je krojio ko? A zanokodavce cuva ko? A ko u svemu ispasta? Ko to sve plati na kraju?
Nisam kriv.
stacu kupovat hljeb i mlijeko kod asima 2 i 40 super
Fortina vlada na aparatima
Napokon imamo izvjestaj koji pokazuje ko je u vrijeme epidemije trosio, zakonito ili ne, a ko i vodio racuna o nadzoru nad postupcima javnih nabavki. Kako vidim svi su pobrojani slovom i brojem. Poseban akcenat je na Opstoj bolnici. U izvjestaju nema KCUSa, sto znaci da se treba prestati sa blacenjem ove najbolje ustanova. Znamo da se u KCUSu i to kako je generalna direktorica prof. Izetbegovic radi samo po zakonu. Sve cestitke za najbolju direktoricu!!!
EU je lepo pitala zasto vlada fbh opremu narucuje i kupuje preko posrednika.treba im objasniti da su bosnjaci veliki lopovi i sto vise posrednika to raste cena ventilatorima a posrednicima zarada,to jest neka sica od par stotinahiljada evra
odvajaju od usta nas i naše djece lopatom tip Alija Sirotanović, a mi blejimo zelena plava crvena i nek nas uzimaju ...
JUCER SU ADEZE KA.MENJ.ARCI OPET KMECALI G.NOVALICU DA IM DA PARA ZA AERODROM U MOSTARU JER SU U CRVENIM BROJEVIMA - INACE JE CRVENA BOJA NAJDRAZA BOJA DRUGA COVI.CA- PA KAZU KA.MENJ.ARCI: 'DAJ PARA BOSNJACE DOK TE OPET NISMO UHAPSILI. DAO SI NAM I ZA ALUMINIJ KOJI JE POCRVENIO ZBOG COVI.CA. '
nikakva fajda...nikada necemo znati istinu...mozemo samo naslutiti
Stae ovo dns 43 zarazeno nije dobro ,valjda nije posljedica ukidanja samoizolacije al haj
Sta ce sada Kravic???