Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čiji li će unuk na akademiju? Sinovi su uhljebljeni
e ovdje slabo ştela prolazi, nije to zafrkancija u zraku,jedna i greska i gotovo
neg cim obucaje pilote avioni stizu dal iz turske il amerike nebitno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za ove sto komentarisu tipa stela i sl....Nemojte ni sumnjati da ce proci najbolji i da ce ime biti javno objavljeno. Nijedan “tatin” sin ili kcerka pojma nema o matematici a ni ACLP test nije za odbaciti.
Netreba stela nece se mnogo kandidata ni prijaviti
Ne znam čemu javni konkurs kad se unaprijed zna ko može a ko ne može proći na konkursu?!🤔
I kad završi na čemu će letjeti.
Mogli su staviti u konkursu i ime i prezime😂😂 zna se da neće šehidsko dijete otići već sin nekog majora,pukovnika pa na više.
Mujo već spreman....Fata fino isklofala i oprala ćilim...😂
...a ćilimara stipendira...😂😂😂😂
Zamisli ti samo kad imas JEDNOG skolovanog kadeta? Pa ti si sila.
E ovdje samo sposobni mogu, ali bolje da ne idu naše ptice ne lete
Hoce se voziti na letecim cilimima
Ovdje se već zna ko ide.
Ovdje upadaju momci sa zestokim stelama ili sehidske porodice. A vi rintajte kod privatnika 6x sedmicno .....da ti platu kaze 700KM od kojih uneses u kucu 500 KM. I navijajte onda "ko ne skace mrzi bosnu hej he j hej pa vi ove hranite i odrzavate. Oni odavde fakultete upisuju skoluju se dalje... razvijaju
A sta ce voziti zmajeve
kako ba samo jedan kandidat...pa po deytonu trebaju tri kadidata...iz svakog naroda po jedan...ili ako jedan ode da nauci upravljati vojnim avionom...ostalu dvojcu poslati na skolovanje iz pvo (protiv zracna odbrana)...a sta cemo onda se sejdicem i fincijem...ma neka idu u mornare...
a trokoljic?
@yeba.mene.drzava nek se rotiraju kao u predsedništvu svaka tri mjeseca. A kad završe kupićemo trosjedni avion
SVAKA CAST NATO☝️