Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JU " Djeca Sarajeva" = zlocinacka organizacija. Moja su djeca isla tamo (Skenderija), ne bih nikada nikome to pozelio. Izmedju ostalog, dodju kuci prljava, ukakila se u gacice, pitam zasto niste kakili u obdanistu, kazu "Ne smije se kakiti, pojesce nas vuk"...itd....itd...mogao bih nabrajati....pljuc...
Treba itekako stela. Meni curica nije primljena 2017god. Pokusala ove godine, nju primili u grupu 5 god. vjerovatno zbog predskolskog, a djecaka mi odbili..... Ma katastrofa, fuj!!!
Obdaniste Slozna braca - iz Top Liste Nadrealista :D
mogli ste staviti i slike kad ste vec i clanak objavili
Spisak djece primljenih????
@MartiMizerija Šta 'š jarane. Došlo vrijeme da se čita i šuti. Ako ukažeš nekome da ne zna, a on/a svjestan/na toga, još ćeš i po ušima dobiti.
Vjerujte mi da je veća štela u vrtićima nego u školama i fakultetima... Moraš imati vezu da bi dijete upisao u vrtić. U KS se treba još barem 10 vrtića otvoriti!
@lifelife2 Pa samo pogledaj koliko ih je prije rata bilo a koji danas zjape prazni. Pa samo na Grbavici ja znam dva. Uzas.
@lifelife2 trebaju napraviti u svakoj opstini zgrade od tri sprata da svaka moze primiti min 100 djece ..kriteriji za upizivanje djece ma hajte /// djeca su djeca..cije je to bolje.. pozeljnije u vrticu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je imao vezu, njegovo je dijete i primljeno...ostali idu na ''listu cekanja'' i skupljaju ko fol bodove za slijedeci upis...
@Fant0m e to je najtacnije... meni je cerkica 2 godine pauzirala ispod crte pa se posrecilo trecu godinu...