Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti medo onu svoju; Ne moze nam niko nista,jaci smo od sudbineeeeeeee....hahaha Sad kad mu kumovi pocnu okretat ledja
Toliko su se prepali sankcija da su napravili vojnu bazu u Trebinj a uskoro ce i na Trebevicu ..
Smijali su se americkim sankcijama i zeznuli se mnogi. Amerika je iskreni prijatelj BiH. Hvala USA!
I am a private money lender that give out fast cash interest rate of 2% no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location. contact us now (WhatsApp) number +918131851434 [email protected] Mr. Damian Sumiti
Daj Boze da ovo opet ne zavrsi po ledjima opozicije, da hoce Miloradu uvesti saMkcije, kaznili bi Zrbiju
Ovo su zadnji trzaji opstine rs. Uskoro ide vracanje Republike BiH. Krece ubrzani prijem BiH u NATO i EU. Krecu NATO operacije kao 1999. I oni to znaju. Ti se procesi vise ne mogu zaustaviti.
Ma dajte, sta sre se okomili na dodu. Pa on nikad eura ne bi zavrno. Sve sto radi je za dobrobit srpskog sveta, zar sumnjate u to?
E ovo je sada ozbiljna stvar
Kad god Dodik ode u Rusiju poslje odreenog vremena doe estitka iz Amerike,,
Vrlo tuzno ali istinito, dok Dodik i njegovi svoj vlastiti narod vode u propast i na prosjacki stap, veliki dio tog naroda zna da cita i sve ovo sto je nama dostupno, dostupno je i njima. Ali Dodik samo uzvikne Ne Damo Srpsku nikome i oni svi ko jedan padaju u trans. Za rucak opet krompirova corba sa lukom. I za slavu se vadi crni fond, jer srpstvo je najvaznije .
Ma to je samo privid koji snsd pokusava odrzati uvjerljivim. Inace ti sto vicu su glasni.
Sto ne kaznite Milanovica koji mu je dao pasos hrvatske?
Kad nece tuzilastvo hoce Ameri.
djes l0pove....koji q je sa ovim AI na portalu...pa vecina rijeci im je govor mrznje, koji redikuli...
Realno BIH je suverena drzava, na to bi licico da mi trazimo sankcije za njihove firme koje pomazu Izarelu. Protiv ove prakse trebaju se svi popuniti.
Polako ali sigurno, sve vise i vise se steze obruc oko Dodika i njegovih tajkunskih satelita...
Sada ce se svi s njima rukovat u rukavicama i nece grlit i 3 puta ljubit jer su sankcije prelazne.
Sto je najgore za njih prate ih u stopu tako da ih balkanski prearanti ne mogu prevarit.
Ma koga vi driblate?!Sankcije uvedene Sds pa promijenili ime i na izbore tako i ovi umjesto firme s bice firma m i hajmo dalje sisaj ovce