Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno , ovo je trotoar, a ne trg
realno nemaš zvanje da bi dijelio stručne ocjene i mišljenja. narodno mišljenje u arhitekturi i urbanizmu je važno koliko i u medicini
jest vala, treba uredit trg ispred doma armije, maknut parking i povezat sa trgom ispred pravoslavne crkve, autobusku maknut i ulicu stavit ispod trga kao mali tunel.ispod cijelog trga napravit parking na 3 sprata, bankom za razvoj uzet kredit a placao bi se od naplate parkinga,dobio bi se ogroman trg
Ovdje na slikama je sve nerealno, pocevsi od zgrade pa do velicine trga.
ovo kako sada izgleda je ruglo nad ruglima, pospremanje tog malog trga se odavno trebalu uraditi, osim ako nismo Džalalabad ili Kandahar
Odlicno bi doslo onih mahmurlucima iz doriana, sminkerski bi izgledalo da se tu valjaju, povracaju a ne na onim saksijama
Ovaj Kapidžić glumi muslimanskog Dodika u Sarajevu, ništa ne može bez njegovog odobrenja. Nije bolest sve što boli.
znači komentar koji kaže da ovaj plac trga nije vidio izbrisan - wtf Kliks???
Hobotnicu treba odstraniti, za nase dobro.
Dia to blokira samo da napakosti trojci
I opet drama oko trotoara...
Budimo iskreni.Nije samo do komisije,malo je i do rješenja.Ova plava ostrva ničim ne odgovaraju ambijentu i centru grada.Boja je za neki morski grad.Popravite to i još neke detalje i dat će vam saglasnost. Jer komisija je tročlana ,sada je Anđelina predsjedavajuća.
Jos se nije nista pocelo u SA graditi da ovaj borac za SDA Kapidzic nije blokirao.Maligno je koliko se ovaj covjek bori protiv svakog projekta koji ce uljepsati grad samo zato jer to ne radi i niti je radila SDA.Stavite se gospodo u sluzbu gradjana i pocnite svi upravljati odgovorno nasim novcem jer zivot nam prodje u vasem prepucavanju.Dosta je vise price gdje je ko bio u ratu i `samo nek ne puca`,mi mladi smo to prevazisli,izasli u svijet, i zelimo grad po mjeri covjeka a vi odj.....!
Kao što su neki već rekli nikakav trg ovo nije. Slažem se jedno drvo u sredini i 2-3 klupe okolo i željezne stubove da se kockaste glave ne parkiraju i to je to.
Cijeli trg jedno drvo!? Hočete li ikada shvatiti da bez drveča nema urbanističkog razvoja. Zelenje je budučnost koje nam je prijeko potrebno, pogotovo na ovakvim mjestima.
Realno svako normalan bi ovo odbio.
Bakirov arhitekta genije Kapidžić hoće da sačuva opštinu Centar od mješovitih brakova. Veli nije u skladu s estetikom kolege Alberta.
Opet glasajte za SDA jer oni su velemajstori kako indirektno prcati vlastiti narod u zdrav mozak, tako sto najprije izdaju taj narod koji im je dao glas te predaju poluge vlasti dokazanim dusmanima i time nabiju SDA kondome na glavu drugim saveznickim strankama da se isti ne bi osjecali dzunupli.
Vazda je na slici veći nego uživo, park.