Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkus se nastavlja,mostarci biraju,Sarajevo odlučuje.😁😆😅
Bravo za komentar, zato nam i jeste ovako, jer Sarajevo bira
glupi komentari, mostarci su izabrali i sda i hdz
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ha ha cirkus... Igra Real sa Getafeom i na poluvremenu vodi 2:0 i na poluvremenu trener Getafea predloži Relu sporazum da se utakmica zsvrši 2:2, tako da se niko ne znoji... Ha ha
na ženama vam se rotirali.... majke vam ga
TO MOZE SAMO U ZANZIBARU. SARAJEVSKI PRIJEDLOG NEKA BUDE U SARAJEVU.. MOSTAR STOLNI GRAD HRVATA..
Neka Boška iz Naše stranke prva potpiše pa ću tek onda vjerovati
Znaci Bosnjo hoce gradjansku, jedan covjek jedan glas i da svi imaju ista prava ali tamo gdje je Bosnjo u manjini tu moze i rotacija gradonacelnika? Koji ste vi uhljupi pogani hahhaha. I kaze sto nece Srbi i Hrvati gradjansku sa nama? Od vas takvih samo distanca- trajna.
Građanska država podrazumijeva jedan čovjek, jedan glas. Zašto se u Mostaru izbori ne provode kao u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Bihaću itd?
Niste normalni. Hoćete od BiH jamahiriju. Mi Bošnjaci ozbiljno griješimo. SDP ode u desničare. Tuga do neba.
Prodala se NS zbog fotelje! Pali test!
ovo se zove ubijanje gradjanskog koncepta i mostara a i bosne. protiv ovoga treba izaci na ulice!!! bolje je da bude bilo ko pa i sam dodik ako treba samo ne ovo.
Kolko su nas puta slagali i prevarili
Na šta smo spali da nas guše danima sapunicom oko Mostarskog gradonačelnika, negdje usput spomenu da rudari štrajkuju glađu
Hdz je pobjednik izbora u mostaru,imaju 13 vijecnika i logicno je da bude njihov i gradonacelnik.
Do se vi dogovorite napraviće Turci Dodiku i treći autoput od Beograda do Trebinja. Dobi Srbija od Turske cijelu BiH u amanet. Mini šengen, kretanje samo sa lično kartom u srpskoj bezcarinskoj uniji. Nema kraja, tek početak.
hahahahahahhshshahhahshs
Halo jud jeste li vi normalni Tri gradonaelnika tri administracuje tri puta veča izdvajanja Pa nije Mostar Tokio da ima toliko love.....Prvo potpišite da pe e to raditi volonterski bez love pa onda se dogovarajte.....
To je kad hočeš bit jeben i pošten!!! Ako su se BH-blok, koalicija i PMP tako dogovorili, onda imaju 18 ruku. Što će im onda HDZ.? Pa nek rotiraju izmedju sebe po 16 mjeseci...! No bez HDZ-a nema 2/3-vecine, znaći ni jedne odluke u gradu.. onda će biti blokade i nula napredka, ali glavno da oni imaju svak po pola fotelje.!