Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štimanja uhljebima kao i sa povoljnim kreditima ma hajte molim vas.
Hajde da vidimo,ili ce opet natezanja nece mi hocemo ali koalicioni nece
povrat pdv.. vrlo bitan detalj... uz ovo ce sigurno ici pisi zahtjev bla bla bla i rastegne se povrat i godinu dok obrnu pare
Taman da babini kupe stanove i apartmane od milion i drzavu ostete za 200.000km. Odron od zakona
Trojaneri sa svojim pratnerima naravno. Ovaj zakon je tu da pomogne onima koji vec imaju. Oni koji imaju pare da sebi kupe stan ce dobiti PDV nazad, a oni koji rade placaju i dalje visoke poreze. Placa se subvencija ovima iz politike.
Ako budete pomagali kao vlada KS mladim onda nemojte živi bili, ibećate pa omanete
A ovi koji su kupili stanove njima nista mahanje usima.Neka placa svako bez izuzetaka taj koji kupuje stan ima pare i za porez.
Imaju para za stan, a i za porez. Razlika je u tim sto su sada ti kupci djeca i rođaci politicara, a za takve stvari se brzo u vladi dogovori.
Stan u novogradnji od 5000 i dalje na temu stanove se placa PDV... znaci čovjek ima 6000 KM po kvadratu i treba mu jos i pomoc, oslobodit ga PDV a jedno 50.000 za stan od 60 kvadrata.. neka, nek si kupi auto i garazu.... Stan u staroj gradnji od 3000 na njega se ne plaća PDV. Uglavnom glup potez vlasti, još više podigni PDV i obori cijenu...
Tkz Zastitnici Bosnjaka i slicno su to trebali uraditi prije 20 godina, a da pretvaraju mlade ljude u robove binga i slicno i ds ne mogu dobiti kredit i dostojanstveno zivjeti
ko kupuje od mladih nov stan od investitora? Kupe stan u titinim zgradama tu nema pdv?!
Za koga vi to, neke nove generacije? nas ratne generacihe je iugleda snaslo sve sto je moglo, od rata do lose vlasti
Sto odma ne ukinu pdv 17%,prilikom kupovine,sta treba cekat UIO da se smiluju da ti vrate,a mozda ti fale te pare da bi uopste kupio stan.
ma nigdje veze. prvu nektretninu kofole ne placas do 30 kvadrata. ali to se ne odnosi na zemljiste. dosta je lakse uzet zemljiste i po malo raditi pa nek mladima olaksaju u tom pristupu.
Da su bogdom danas izbori da opet pometemo zelene. Pripremio sam stolicu tako da mogu citavu noc sjedit da prvi glasam za trojku
EVO SVE OBJAŠNJENO U JEDNOJ REČENICI: "ali istovremeno je praksa pokazala da usljed rasta tražnje i rasta privredne aktivnosti sektora građevine i svih povezanih sektora, dolazi do kompenzovanja pada javnih prihoda".