Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas, ne zovite ih liderima, oni su lideri koliko su i fudbaleri zmajevi. Da se ne lažemo.
Milorad je zaista lider Srba što je očito, a o Čoviću da ne govorim, jedino Bošnjaci nemaju svog lidera jer na sastanak su stigle osobe koje se ne izjašnjavaju kao Bošnjaci (Sabina, Neka...)
e stvarno me je pozitivno iznenadio danas youtube.com/watch?v=HtmcHTHtuZw
Muka je čovjeku da ih sluša, a još da ih gleda. Karcinom BiH društva je svaki od njih.
Obraćal se Bake? Pitam za raju
kakvi narodi, takva i vlast
Kakav zakon, o sukobu interesa 🤣, pa oni su braca po kriminal, kako ce to donijeti, mora se to dobro procesljati...
Kako moze napredovati drzava u kojoj nijedan,ali bas nijedan politicar nije adekvatno skolovan??? Vecina njih su mahalci priuceni za potrebe fotelja. Kod nas ne bi mogao proci posten,visoko skolovan covjek,jer se ne bi uklapao u ovu druzinu.
E kad smo dozivjeli da se lagano seta po Sarajevu zlocinac,koljac iz Crvenog kombija i drzi sastanke, onda smo stvarno dotakli dno. Bosnjaci i sve BiH patriote su ponizeni totalno. Nema dalje.
Malo ćemo da se kupamo ,ooo..jei...jeee, Ondačemo da se sunčamo ..ooo, jei ..jeee..! Poslije ćemo da se zezamo...ooo , jeee..iii jeee I tako dalje i malo kupusne kaljeee..😜🥴🤣
Jel i danas Konakovic izdao, lako je zatezati, teško se dogovoriti
Svi ste skupno nesposobni, tuga je da ste na tim pozicijama, kriminalci u politici, slabo obrazovani visoki kadar, nestrucnjaci na strucnim mjestima, neljudi bez srca. Zato cemo otici!
Samo mi dignite sankcije sve prihvatam.
Ušao dam da napišem neću propustiti ni jednu rečenicu...Stranci
Šta kaže Nermin NJIVA što nije pokosio groblje braci srbima morao je kiklop iz laktaša da dovede svoje ljude
Evo pomno pratim, ne trepćem okicama
Ima i tona ili je meni riknom laptpoNišta se ne čuje
Ima i tona ili je meni riknom laptpoNišta se ne čuje