Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Alma jel te Konaković da nam PREDIZBORNO SUPLJIRAS, kao da smo NEPISMENI! Ajd ODMORI sa POPULIZMOM I FLOSKULAMA zajedno sa Konakovicem koji je izjavljivao FLOSKULE da BiH moze do 2030 uci u EU. Crna Gora je u FAZI OTVORENIH PREGOVORA od 2012.god za ulazak u EU, jos nije ispunila uslove da uđe u EU. UPOREDITE političke prilike i uređenje Crne Gore i BiH!
Poštovana gđo ;...da živite na teritoriji tkzv.cro kantona ,ili u manjem BiH entitetu , nikada ne bi mogli postiči to da budete ministar-ka , a da vas oni predlože...
Alma što si bila ministrica, bila si.Nema više glasova od Bosanaca u Austriji.Džaba si došla sad pred izbore u posjetu svojoj "domovini".
Ovaj naš tzv. ministar još nije čuo da se damu treba pustiti prvu a ne ići ispred nje 10 koraka. Eto takve nam dovode od nekuda i postavljaju za ministre. I s takvima hocemo u EU. Balkan brate, to nam je maksimum.
Bunjoza je ni kriv ni duzan postavljen ovdje od strane HDZa a on bi najradije nazad u rodni kraj na ojkanje.
Almaz 03@ pa kato. libanez je to