Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gonite se svi u 3 lijepe smetljari jedni!!!!!
Hajmo raja na ulice i traziti prijevremene izbore.
Sav šljam se sakupio na jednom mjestu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sastanak od sat vremena.Jedno veliko ništa.
Kako mislis nista, ova dvojica iznijeli zahtjeve, trojkasi klimavci rekli moze sve i kraj price.
Predrag Kojević zastupa bošnjačke interese,haha E moj bošnjo koliko si glup malo se ispričalo u vicevima Muje I Hase...
Njiva je ponovo kazao da bismo dobili pregovorački status valja nam naći KOMPROMIS. A znate li šta u njegovoj percepciji znači KOMPROMIS? To znači srušiti USTAV pa ako treba i Dejtonski sporazum. Jer Trojkaši su u svojim blentavim glavurdama zamislili da kad Bošnji daš Pregovarački status, Bošnjo će ćutke prihvatiti i svoju Gazu.
Gazu sam sebi stvaraš sa “Bošnjom”. Kakav Bošnjo? Znate li vi čitati, razmišljati? Nema u Bosni Bošnji ako nisu svi Bošnje, uključujući pravoslavce i katolike. Nije ovo zemlja sastavljana od neki naroda već je jedan te isti narod konvertiran u 3 religije. Čitajte!
Kad će se pokrenuti proces: LAŽNI DOKTORAT DR ČOVIĆA??? Legendarni pof. dr. Behdžo Mesihović već nekoliko puta se oglašavao da Čović na magistarskom studiju u Mostaru nikada nije polagao matematiku kod njega (a on je na faxu bio jedini matematičar). Zašto se Hadžifejk i Šćepo ne uključe u kampanju za oduzimanje lažnog doktorata Čoviću po istoj mateici kao i Sebiji. Ah da, nisu od USAID-a dobili lovu za to.
ETO TI SKOTOVA NJIVE I DRITKA: POD "TEHNIČKE IZMJENE" ČOVIĆ IM JE PODVALIO IZBOR ČL. PREDSJE. IZ HDZ-a (iako im je to O Brajan zabranio bez promjene ustava). TO JE TAJ "KOMPROMIS" KOJI JE NAJAVIO NJIVA. A SUTRA NAVEČE IDEMO KOD HADŽIFEJKA DA VAS VAŠ FAKE TV OKUPA I OPERE. DODIK ĆE ZASIGURNO DOBITI ILI "MARŠ STRANE SUDIJE" ILI DRŽAVNU IMOVINU.
Ljudi paketuju kao da vode Kinu a ne zemlju od par miliona ljudi.
Eh da nam je Albin Kurti u ekipi. To bi bilo pravo.
SLOBODNA. B." DA LI JE OVO KLJUČNA TEMA DANAŠNJEG SASTANKA: Hoće li Federacija pristati da 241 miliona KM od putarina podijeli u korist RS?"
Sastaju se sastaju oni koji nas rastavljaju….
na ulice,hočemo prijevremene izbore,dosta je bilo.
Niksic bitan ko pcela u pustinji , zar je moguće da njega niko nista ne pita i da on tu stoji ko stativa Zar je toliki podanicki rezim prema Miloradu i Draganu
Jel ovaj Njiva toliko glup da pristane na ustavni sud u sastavu 3+3+3,hrvati i srbi 6 a bošnjaci 3,a 50% bošnjaka u državi,je li to ravnopravnost???
Plate, zdravstvo, putevi, ono sto treba obicnom covjeku ne rjesavate!
Ovo je gore od satire, čovjek Dodik otvoreno sve radi da se odvoji, da uguši državu, i onda nešto ko fol pregovara. Ne znam bi li ovog lika Nermina žalio ili je za smijanje
Nermin Nikšić nakon sastanka u Sarajevu Dogovorili smo se oko ova 4 zakona zakon o sprječavanju pranja novca finansiranja terorističkih aktivnosti, zakon o sukobu interesa, zakon o sudovima i izborni zakon
Da li se ovi zajebavaju ? Čuj Dodik i Čović raspravljaju o sudovima,sukobu interesa,pranju novca.... Jel to iz iskustva? A ovi iz Sarajeva šta su im obećali ?