Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Firme su duzne da plate PDV prije nego sto naplate potrazivanja, a ti o nekakvom postenju i pravdi govoris?!? Placa vam se iz vazduha, novcem koji nije zaradjen, firme namjerno gurate u nesolventnost, a ti o raspodjeli haraca
De se ti Šemsudine uhvati nekog konkretnog posla, a mani se decenijskog šupljiranja! Pun nam je kufer tebe i takvih kao ti.
Nauci se Semsudine da nije dvadecet trece nego dvadeset trece uzmi strucnjaka ha ja ako si mašinac i matematičar kao govornik pa i kad citas si nula bio i ostao
Pametnjakovic koji je sutio 30 godina sad se probudio
Trojaneri to odobravaju
Koje Šemsu poznavao dok je bio u Sda zna se da mu se glas nije cuo duboko uhljebljen lagodan zivot a vidi sad Šemse sa novim dresom.
Hahahah (sarkazam) žalosne situacije za Bošnjake, Šemso govori koliko je katastrofalan odnos trojke prema raspodjeli prihoda od uio i onda ga trojkaneri pljuju a sda je napustio pa ga sda ne brani a milioni što odlaze duducku to ništa.
D+Č dogovorom prije godinu dana povećali koeficijent za RS iz indirektnih poreza čime se RS-u gidišnje da peškeš od cca pola milijarde KM, iako je realno trebalo sniziti koeficijent RS-u jer im se smanjila potrošnja u odnosu na FBIH. Njiva je tada obećao da će se to vratiti u slj. kvartalu - ali jok od toga ni habera, jer je Njiva mali miš u odnosu na Dodika i njegove vojnike u SA Mijatovića i Stojanovića.
Eto, sve je bilo super kad si ti bio na vlasti.
Nadam se da je dosao do istine o kojoj se u visokim krugovima šuti.
Moj šemso vakat u penziju
Sjetio se dobri Šemso
Kad si doveo Koldzu bivšeg načelnika N.Sarajevo i ostale iz SDA kod sebe sa mojom malenkosti si završio.
Šemso progovori i o divljanju političara pod rotacijama.
ovaj je prvi rekao javno da na funkcijama nema Bošnjaka onda gdje trebaju jer su ta radna mjesta ""uzeli/oteli"" ovi iz druga dva naroda a trojanere to ne interesuje. ZAŠTO zato što je njiva I 203cm karijeristi zadovoljni svojim foteljama a ta ostalo ih baš briga.