Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode ludi cestitam sellam iz beca
Je.em te Bosno kad ovako glasaš, koliko je problem u političarima toliko je i u ovom zatucanom narodu
jeste vi culi da moze krme bit presjednik ne mora covjek ja sazna maloprije
Gotovo! Nema trolova SBB vise! E sad se lakse dise ovdje na kliksu! Fahro zagasio financiranje, trolovi ostali bez posla! Wuahahaha! Hajte sad gazdu svog uzdizite kad je dzaba! Prodane duse!
Kako se čini, rezultate izbora trebalo bi objavljivati u rubrici Crna hronika.
mutnoooooooo
DOBRO DOŠAO U SVOJ GLAVNI GRAD, DUDUČE.
SNSD UZ POMOĆ POLICIJE KRADE BOŠNJAČKE GLASOVE: U mjestima sa bošnjačkom većinom MIJENJAJU glasačke kutije! „Donijeli su zapečaćene glasačke kutije sa ispunjenim glasačkim listićima. Notorni pokušaj izborne krađe“, javili su iz Novog Grada
SNSD UZ POMOĆ POLICIJE KRADE BOŠNJAČKE GLASOVE: U mjestima sa bošnjačkom većinom MIJENJAJU glasačke kutije! „Donijeli su zapečaćene glasačke kutije sa ispunjenim glasačkim listićima. Notorni pokušaj izborne krađe“, javili su iz Bosanskog Novog
ako je pobedio partizanski sin dodik ja cetnicki unuk iz sumadije mu cestitam.sad srbi treba da definisu svoje pitanje.u rs se mora popraviti ekonomska situacija.nova vlada mora da bude fokusirana na to.mozda moze da pomogne srbija sa usmerevanjem investicija u zvornik,bajinu bastu,priboj,podrinje da se mozda otvore fabrike gde bi se zaposlio deo srba iz nase manje republike.u crnoj gori polako narod pizdi.od obecanog montekarla i nekog pocetnog naleta(citaj ruskih milona za metar plaze)
kako iz eu spomenu da milo vlada 30g i neko ga iz kritikuje iz eu,odmah milo napada licno putina i donosi diskriminacione zakone da srbi mora da slusaju reci u himni koje napisa sekula drljevic.taj je bio ustasa ali to ne pomoze onim crnogorcima u lori,koje su valjda za primer bukvalno iskasapili.losa sezona sad zavrsena i dole ne osta ni ptice do maja.polako to dole kluca.milo je obecao montekarlo a dobili su sinaola drzavu.
Ljudi srbin sam al ne mogu nikako shvatiti da krmak opet pobijedjuje. Sva sreca da sam pobjego iz drzave ali ovi dole kad mi budu jaukali kako je tezak zivot nema para, nema posla pljunucu ga!!! Ko god glaso za Dodika, zelim mu sve najgore!!!
ma brate sve pljacka glasova vidis i u SDA isto jebbem im sve
Tuga
Hajde sto su bosnjaci glup i zatucan narod i glasali su ponovo za lopovluk,korupciju i cisto zlo ali vi srbi ste me iznenadili,izdali ste covjeka invalida i vaseg borca i njegovo dijete kao da ste ponovo ubili.Pravda za Dzenana i Davida i nek nam je Bog sa svima vama takvima na pomoci.
@nazgul A čime smo te iznenadili, molim te? Svi smo ista marva, bez mozga, kičme, samopoštovanja.. Zato se ovako krvnički I bijemo. Sve je to u 5 deka..
Pa normalno da ce da pobjedi kad su svi oni koji su dobili posao preko SNSD-a glasali za Dodika. Njihove porodice, rodjaci i svi umrli su glasali isto. Sve je to meni sumnjivo, cim je Dodik u zadnji minut odletio do Putina. Stela zesca
Sa manipulisanim i ukradenim listićima ili bez njih?
ovdje svako objavljuje svoju pobjedu. bote, svi misle da su upravo oni najviše glasackih listića podvalili. kokice, narode kokice... druga runda. biće veselo
to je bilo jasno i prije izbora
Nije, izgubio je izbore.