Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda javniPRIJEVOZks a ne prevoz?
Tuzlo, ugledaj se!
Sve super, jedva čekam da to sve fino naprave. Jedino me interesuje kako će riješiti naplaćivanje na duže i kraće relacije i kakve će biti cijene. To je u nekim zemljama jednostavno jer su im stanice skroz drugačije, s posebnim prilazima i rampama.
I ovo je izdaja drzave trojka Dino Gavrilo, krstasi… bla bla….. crknite uhljebi pogledajte sta se i kako radi nakon desetljeca vaseg fuseraja i lopovluka… i jos ce te da vidite… kad provirite iz rupica.
odiol to su naučili od ovih novokomponovanih Sarajlija koji su nekad čekali voz za Sarajevo
Mislim i prije godinama su svercovali đaci i studenti ali ovo je konkretan potez resornog ministra da to uredi na bolji nacin ! Bravo
Pa dobro, onda nije besplatan prevoz za sve studente, nego samo za studente koji studiraju u KS. Da bi se dobila studentska e-karta, jasno piše da treba donijeti potvrdu visokoškolske ustanove Kantona Sarajevo.
Pa neće student iz Tunguzije doći i imati pravo na besplatnu kartu.
Citaj ti, u originalu su napisali za SVE studente, ne za sve studente iz KS.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li i oni SDA mladi vozati besplatno koji su kukali kako ne mogu na fakultet? https://www.klix.ba/vijesti/bih/mladi-sda-sarajevo-nezadovoljni-dinamikom-rekonstrukcije-tramvajske-pruge/220516037
Samo unapredjivati, bravo Steta!
Sto ne objavite izdajnicku izjavu onog gada Konakovica o vanjskim granicama BiH. Kaze da treba izbrisati granice BiH i zivjeti u Srpskom svetu.