Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUP FUP OSA juče na sva zvona uhapsili nekog kakva lakatdija
Dok je Osmica bio nisu smjeli karadzicevi advokati glavu pomoliti, sad nam u Sarajevu radi ko sta hoce
eh moj sinko koga sve tu stranke nisu uhljebile...ne do Bog nikom...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šprdnja od države
Šprdnja je u kasabi, ovo se skoro nikad ne dešava u drugim dijelovima države. Sve je posljedica nesposbne vlasti, tzv. trojanera.
Šprdnja od MUP-a KS kojeg ponižava ko stigne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Školstvo u BiH JE PARALIZOVANO pojavom divljih diploma HALO hoćete se jednom osvjestiti pa pola MINISTARA ima kupljene diplome
pa ako se emailom moze paralizovat obrazovanje, moze i sudstvo i policija i vojska i bolnice i sve sto je javno. Šta ćemo onda. sjediti kuci svi, zbog par mailova ? treba vam drugaciji pristup.
Vec 2x su objavili da su uhapsili medutim, a to sam i tad govorio, djeca su shvatila nacin da im ne mozes uci u trag, odnosno mozes ali nasa policija to ne moze pa se evo vec dvije sedmice djeca igraju sa policijom
propast sudstva i svih institucija nema zakona nema kazni i to je to
moracete zakon mjenjat, da se dojave ignorishu. ovo je postalo apsurdno.
moracete zakon mjenjat, da se dojave ignorishu. ovo je postalo apsurdno.
Haha eee svasta, to znači da mu ništa ne mogu
Pa Boze kako se toga nismo znali dosjetiti u moje vrijeme.. Mrzim skolu mrzim cak i likovno.
Uključite online nastavu naredne 2 sedmice dok ne pohapsite krivce. Starijim maloljetnicima suditi po zakonu o terorizmu.
zar ga ne uhvatiše... hhaa haha
Treba ovo dobro ispitati odakle dolazi i kome najvise odgovara nered u KS.
Ovo je samo pecat za nesposobnost policije da se nosi sa maloljetnicim a kamoli sa vecim kriminalcima...
OVAJ DRUGI STO ŠALJE JE NAJBOLJI DRUG OD TOG UHAPŠENOG GARANT. EDI
Katica ostavka, Hota ostavka... Vidiš da su navalili
Ma Hota je rak rana. Ne znaci da ce i neko drugi dobar biti ako ne reorganizuje obrazovanje jer djeca uce dosta stvari koje vise nisu potrebne. Imate nastavnika i asistenata koji ne znaju gradivo, kako ce djeci prenijeti. A imate i djece koju roditelji nisu odgojili jer su oni neodgojeni. I to sve kada se sastavi - dobijemo trenutno.
Mah kakva su nam djeca Boga mi dobro je. U moje vrijeme si isao 3 km pjesek a prijevozima i da je govorim i to sve sa osmjehom. Ova današnja djeca nista ne vrijede ...