Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da sjedite dok vas Bakir "prebrojava", bolje zasucite rukave i popravljajte te seoske ceste.
Nisu semafore dobro postavili uopste, sinoc je lancani bio tu. Iza krivine pa udaris na crveno a klizavo. Bice jos udesa ako ne pomjere semafor sa obje strane!
Pa nisu vam to bikovi seljaci to su motorna vozila😂
Jedna od najopasnijih dionica puta u BIH sa najvise retarda koji voze po njoj! Fale najmanje 2 radara na njoj.
Molim sve ove domace rase da ostani kod kuce jer vanjski su dosli.
Treba izučavati na fakultetima kako na ovoj dionici nema dnevno nekoliko nesreća sa fatalnim posljedicama kako se vozi ovdje. Kada počnu jurcati direktori multinacionalnih kompanija jer valja stići na sastanaka nadzornog odbora gdje se raspetljavaju stotine milijardi eura investicija, glava ti je u torbi kako god ti vozio. Jer od budale iza tebe ili ispred tebe teško te šta može sačuvati.
Znalo se da ce bit, neki inzinjer iz Travnika postavio semafor u krivini.
Idioti koji ne znaju održavati razmak između auta i pretiču preko pune linije.
U Čevljanovićima se sudaraju bikovi a ne auta