Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Memija je jedan gospodin, ako ga je iko upoznao zna tu velicinu, nema potrebe za losim komentarima, zivio Gordane :)
Ovog gospodina indirektno poznajem godinama unazad i mogu reci da je pravi gospodin. Bilo mi je zao sto je morao kroz ovo proci ni kriv ni duzan. Nadam se da ce se regulisati ovo oko kanabisa u medicinske svrhe jer je mnogima potreban.
Tito i Dino friend,kum Gavrila koga finansira narko kartel
Je li ovo onaj sto donosi kes za stanove u Sarajevu?
Strasno sta je morao proci gosp.Memija 🥶🥶😱😱 A kako je tek bilo onima koji trebaju ulje 🥶🥺🥺🥺🥺IZDRZIMO NAROD-I jos malo👍💪
Lazna borba protiv narkotika, NAJBOLJE SE VIDI U BIH!!!
Ali zato ga ima u kokainu, vozikao Gacanina, dvorio ga, najveceg svjetskog narkodilera
Tuzi do StrazburA...
Konakovicev haver, svi znaju da rastura drogu sa Dino i Tito kartelom. Zbog toga sve dadose HDZu jer moraju na vlasti inace im ne gine zatvor.
Pa gdje će pokrenuti protiv kuma Dine Konakovica!! A čovjek prao pare sa super kartel!!
Ljudi manite se aktivnih metoda liječenja. Ulja, operacije, ljekovite biljke, čajevi, lijekovi, zračenje. Ne kažem da je sve laž, već da nije potrebno. Rak i ostale bolesti samo trebate prestati uzrokovati. Kad ništa ne jedete, rak nestane, tijelo pojede rako, autolizom. Više u Fasting and Sun Bathing knjizi. Većina rakova je od hrane, baš kao i ostale bolesti. Ujedno, rak je i najbolja hrana za tijelo.
Sviđa mi se