Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ih je manje na svim pozicijama, to bolje
koga nema bez njega se moze! Najbolje bi bilo da se svi komplet isele za srbiju tamo ih opasno vole :D
Efekti ovog suda su?
I bolje je bar da se tu cisto i posteno podje raditi da ne kvare prosjek
Sjetim se, nekad su srbi govorili NS BiH nije nasa institucija, nas savez je NS SrbIje. A mi ko poslednji idioti ih molili, ‘pa dodjite, ovo je vase, uudjite u savez molimo vas, dobit cete funkcije, novac itd’. I onda jednom oni udjose i lagano nam uzese savez. Koji smo mi idioti, bez konkurencije! I sad bi opet da ih molimo, umjesto da iskoristimo i izbacimo ih za sva vremena i napravimo savez po nasoj mjeri.
Eto prilike da im sve oduzmemo.
Sud moze I dalje da radi I donosi odluke, koga nema, bez njega se može.
Bolje recite narodu u rs da nemate para za sljedecu godinu. PARA NEMA, MORE BIT' BIDNE, A MORE BIT' I NE BIDNE. SKRECETE S TEME, JER NAROD PUŠI FORU SVAKI PUT. UGROŽENOST SRPSKOG RODA, NESTATI ĆE rs, SVAKI PUT ISTA PRICA. RECITE ŠUPC1 DA NEMA VIŠE PARA U BUDŽETU, ENO I ETIOPIJA BANKROTIRALA JER NIJE MOGLA DA VRAĆA DUGOVE.
PA I NEMA RS TO JE GENOCIDNA TVOREVINA ALIJE ,SLOBE I TUĐMANA .SAMO Republika BiH pa ko hoće u sud nek izvoli.
koji ce nam srbi u ustavnom sudu? bosnjaci i stranci su prevaga
Пропала и нефункционална "држава"/провизоријум, колонија ткз. БиХ, никада не престаје да нас подсјећа колико је трула и неодржива. Мирна дисолуција је једини лијек за велеишљамистичке влажне снове покоравања хришћана у сред Европе.
Miraleme, rekao sam ti da se ne glupiras više na klixu I orestani s Tom cirilicom ili ću ti ukinuti dzeparac
Političar poznat po nadimku Đe si lopove 20 godina ponavlja laži, ne znam da se od toga bolje živi. Stranci su mu prestali popuštati, naprotiv na djelu su "tihe i glasne sankcije". Jedna rečenica USA ambasadora: "USA stoji iza BiH" je jača od Mileta, Vučića 3 miliona puta. Politika rS se protvorila u kič, pijacu i vrijeđanje, to pokazuje očaj i nemoć. Svaki danom to ima posljedice koje s ene vide, trebat ce se vratiti iz te provalije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedina institucija gdje nema blokada iz svetosavkog brloga. Koga nema, bez njega se moze
Super!
Доказ да је ткз. БиХ пропала. По коментарима, јасно видимо шта им је на срцу и да је ткз. грађанистичка прича еуфемизам за велеишљамску хегемонију.
derpe sta se tebe tice vjecna, jedna i jedina nedjeljiva BiH? sibe za sumadiju tamo te jedva cekaju derpe
Вјечна мој туки, смраду један феминизирани. Хебо те Фудов гароња.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja, i?
Ustavni sud ovisi o volji nekog političkog lidera!!! Da nije tragično bilo bi stvarno komično. Svima puna usta slobode sudstva,policije itd dok su istovremeno temelji svih tih institucija politika. Politika po zakonu izabere sve rukovodeće pozicije i onda ko fol priča da trebaju biti neovisani i slobodni 😂😂😂
Tuga pregolema. 😱
Na zalost rs sve radi naopako. Svi idu na zapad a rs na istok. Ali svi iz rs vole zapadne pare a ne vole rublje, haha. To je dobra politika. Sisaj sve sa zapada a daji mlijeko na istok.