Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj te vise nocni klubova hebo skolu
@Nenadjebivi13 nos u venu i šta u nos
Evo idu partije. Ide NN ide sad na sve strane.
Ja studiram na privatnom, idem na studijske razmjene po Europi, boravimo u modernoj zgradi, normalno komuniciramo s profesorima bez lazne aristokracije kao na drzavnim.
reci mi sad iskreno i bez okolišanja....da li je dvolisnica samo za prvu parcijalu ili završni
šalim se ba malo...de mi reci..da li znaš šta je parcijala buahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Drago mi je samo zbog onih profa na državnim univerzitetima koji su umislili da su bogovi.
i obrazovanje ode u 3 lijepe
jest laksi privatni, bez daljnjeg ali tako su isto psihopate od profesora obarali po 3 puta godinu dobrog studenta radi svojih psiho-hirova. Svaku generaciju uniste 4-5 strucnjaka koji bi to postali. i oni su prvenstveno krivi za pojavu priv.faxova pa onda ostali.
Za maminu i tatinu djecicu da mogu zavrsiti i proci
http://anabin.kmk.org/anabin.html Lahko se provjeri sta je u Njemačkoj na cijeni
https://www.youtube.com/watch?v=-AhwzFu82cM
A Ranking:5000+. Pa sve te diplome, cak i Univerziteta Sarajevo, na zapadu ne vaze.
Da sam vlasnik privatnog faxa, tužio bih medije za širenje neistina i dezinformacija. Činjenica je da je javni sektor u obrazovanju propao (korupcija, nepotizam, nestručnost), činjenica je da se znanje ne vrednuje dovoljno (bitan je papir i ocjena, a ne vještine), i činjenica je da privatni fakulteti popunjavaju tržišne praznine. Nije, dakle, problem u privatnom obrazovanju, koje je praksa svugdje u svijetu. Problem je što se kod nas ni u javnom, ni u privatnom, ne vrednuje kvalitet.
kod nas je privatni faks sprdnja čista, imam raje koja tamo studira pa oni ne znaju šta znači ispit hebote
@paul a raja na državnim, kao, zna šta su ispiti? ma daj bolan, pa dženan jahić (plesač, pjevač i pjesnik) je završio medicinu na unsa, bez da iko iz njegove generacije zna kako je uspio položiti išta...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod nas je privatni fakultet sprdnja, odes u Brcko kod i doktoriras usput, u Travnik ako prodjes ispod fakulteta bace ti diplomu s prozora, Bijeljina i ne vidis profesore a zavrsis fakultet. Ovo je sramota za djecu koja uce i bore se za radna mjesta sa onima koji su zavrsili privatne fakultete.
posrat ih
Valjda ce doci vrijeme kad ce se vrednovati drzavni fakultet. Nazalost prilikom zaposljavanja gleda se imas li papir-diplomu, a ne ko ga je potpisao i opecatio.
Sto bi se mucili i natezali na drzavnim fakultetima gdje im profesori piju krv na slamku, kad mogu ko hadze lako polozit na privatnom
past ce to sve, sve te diplome sto ste ih pokupovali sve ce to doci na red
mislim koga briga za fakultet jel drzavni ili privatni ako znas raditi i ako pravis profit firmi , samo ovde u bih je ovaj ciganluk od zaposljavanja i korupcije , pa i bakir i dodik i cova imaju drzavne fakultete pa pokrase sve zivo unistise drzavu, jedini spas je da u bih udz3 sto vise investicija i da drzavni poslovi postanu nezanimljivi
Kupili akreditacije tako što su ministrima dali diplome