Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix može li više članaka o kašnjenju ili vam je to tabu tema. Prije godinu ste ponosno objavili: ... do augusta bit će Ilidža-Nedžarići, obzirom na činjenicu da se taj dio tramvajske pruge nalazi u najkritičnijem stanju. Devedeset dana nakon početka radova na ovoj dionici, radovi će početi i na dionici Nedžarići-Remiza. Obnova pruge, shodno ugovoru, na relaciji Ilidža-Remiza će biti završena za 240 dana", dodao je ministar Šteta.
Prije godinu i pol pišete: "Mnogo posla je urađeno do sada i došlo je vrijeme za proširenje radova na obnovi tramvajske pruge. Prvi koraci u ovoj fazi rekonstrukcije do RTV Doma su demontaža šina i geodetski radovi. Dinamika radova u obje faze će biti podjednaka i očekujemo da ćemo dionicu Ilidža-Remiza imati završenu do proljeća, kako je i planirano“, istakao je ministar Šteta.
ZATRPAJTE SHINE NA OTOCI DOK TRAMVAJI NE RADE. ODOSE KUGLE, ODOSE KRAJNICE. HALOOOOO
Botovi na aparatima
A ja mislio zbog parade zatvorena raskrsnica, kad ono zbog radova... sad mi je lakse :)
Dionica je trebala biti gotova do maja ove godine, međutim dobro će biti da je i do kraja godine urade
nadam se da ce do augusta zavrsena bit ta obecana dionica bravo 3