Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide to bas super , a i zavrsit ce se ta nova dionica pruge i bit ce sasvim bolje i sigurnije putovanje tramvajima ! Podrska Adnanu da istraje i u mnogim drugim zapocetim proektima !
osigurani autobusi isto kao da eto oni izlaze u susret gradjanima
Samo pravi, vakat je vise i bio nesto vidljivo raditi u gradu, osim privatnih zgradurina i trgovackih centara
Sreća pa je Šteta rekao da će radovi biti gotovi 1 maja, pa onda 1 avgusta....sad planiraj 1 mart 2023
Otvaranje 8 marta za dan žena
Jos pruga do Hrasnice i Dobrinje 😍😍😍😍
Jeste da ce biti guzva ali neka. Neka ljudi zavrse posao do kraja. Ono on Ilidze do Cvile je odlicno barem po meni. Dok se radi ova dionica usput nabavljati te nove tramvaje i kada se obnovi samo ih pustiti u promet. Vjerujem da ce i biti tako na kraju. Samo radite, ovo je mozda i najveci projekat poslije rata u gradu. Sretno.