Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Alena Pilava, 3 godine prošle od zadnje posjete. Zamislite kako je porodicama kad teži pacijent leži 4-5 mjeseci a ne mogu ga vidjeti ili on njih. Human postupak.
Nehumani uslovi se prihvatali zdravo za gotovo i niko se nije bunio.Mentalita bošnjakero...
zlo je otislo, Sarajevo je oslobodjeno.Zamisli ko je dugo lezao gore a ne moze mu niko doci u posjet,pa nije humano uopste sli sotonu to nije bilo briga
Kao i u svakoj normalnoj zemlji, pod odredjenim uslovima i po odredjenim pravilima dozvoliti posjete, a ne zatvoriti bolesnike i izolirati ih od svijeta. Da sam teoreticar zavjera ili paranoik jos bih pomislio da gore obavlja neke eksperimente na ljudima za koje javnost ne smije znati, pa zato se zabarikadirali i izolirali od svijeta
O Seko, trag ti se zatro akobogda, šta si naroda ucvilila
Misle ljudi, sad ce KCUS da se preporodi, iskreno ne volim niti podrzavam SDA, ali s druge strane Novalic je redovno podizao penzije, ostavio 300mil u plusu, a Sebija je vratila ogromne dugove Klinickog. Opet kazem, za svoja nedjela svako mora da odgovara ali sumnjam da ce novoizabrani biti preporod za te institucije i ustanove.
u trenutku preuzimanja je bio dug od 100 hiljada km i to je vratila. Vladala 8 godina. Smanjila broj kreveta KCUSa.. Otpustila radnike i jos dobila 2 transe od Vlade Federacije po 35 mil. KM. to je 70 mil. leglo. Ti sada pricaj o laznim uspjesima. Za 8 godina jos nije uspjela da opremi i useli KCUS
Cemu uvijek ovo "ne volim, ne podrzavam ne simpatisem SDA", a onda hvalospjev o doticnoj, kao i o osudjenom premijeru, naglasavam osudjenom
bravoo,konačno.Slobodaaa!
Trebat ce bruku vremena da se stvari srede, od haosa i javašluka koji je smetljarka Sebija gore ostavila.
seka je ustedila bruku para, jest da je stedila tako sto je svaki pacijent morao kupovati sve od osnovnih medicinskih potrepstina pa do lijekova, iako placa zdravstveno osiguranje, al nema veze.
@RajaSaVratnika36 pitanje za ovoga sa Vratnika, da li je prirodno glup ili mu je neko pomagao kod sastavljanja komentara....haha cuj normalno da placas zdravstveno, uz to da kupujes i placas sve u bolnici + participaciju hahahaha. O majko draga.
Prije bi citava rodbina dosla u posjetu. A sad poslije korone...vidjecemo kako smo se promijenili. Cini mi se...da smo se udaljili jedni od drugih i najblizi se ne poznaju. A kamoli da dodju u posjetu.
jel ovo seka sredila