Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u Njemačkoj nema vise Svaba medicinara i doktora ,sve su to Sirijci,Iracani, Turci itd
ovaj sto kaze ne znaju, upravu ti iz arapskih zemalja su bolji doktori od nijemaca
Hvala Bogu, da hoce sto vise da ih dodje...da ove nase doktore sto samo strajkuju kazemo pa pa (mahanje)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cestitke sretno doktore
Ne znam sto vam smeta covjek, pa kod nas doktori u ambulantama vise ne rade nego sto rade, ispijaju kafice, pacijenta ni ne pregleda, a da mu neki lijek itd. Sto se mene tice nek' je iz Tunguzije ako ce raditi svoj posao SAVJESNO.
Pozeiremo tze na iumjeitnu geintleingenciju
Naši ljudi imaju plate po 2500 maraka i muž i žena, svoju nekretninu pa bježe napolje, misle bit će im bolje negdje drugo. Svega sam se nagledao.
balkanci inače se vole rugati I presuditi nekoga po izgledu
Bujrum i sve najbolje..
Naše koji su iole znali nešto smo otjerali u svijet a dovukli one što jedva naš natucaju. Svaka njemu čast ali ovo je članak oličje našeg apsurdnog stanja vec 30 godina ..
Doktor iz Gaze ni manje ni vise nego u ASA bolnicu, kmecanje i dobio pasa posao
Kako je tebi zivjeti sa sobom?
Zašto ne čitate radno iskustvo, i školovanje ovog čovjeka... Stvarno smo ohol narod fuj
A nasa djeca ljekari po dvije godine ne dobiju poziv sa biroa, traze srecu po europi. A ovaj nit ima specijqlizaciju iz pedijatrije a radi kao pedijatar jebote drzava fuj
Odakle znas da nema specijalizaciju iz pedijatrije? Pedijatara fali u BiH tako da ne moze biti da neki pedijatar sjedi na birou.
I ne radi kao pedijatar nego ljekar opce prakse. Fino pise na web stranici bolnice.
u sda
E lijepe vijesti, bas se obradovah.
ha ja kad nema naših
a ko će ti liječiti familiji doktore?
ASA bolnica je ruski projekat slabljenja države BiH
Ruski projekat ti je onaj black out struje nedavno i sptnjik vaks za patriJote koji zavrse onda kao Lazanski.
Bravo svaka cast
Zasluženo. ASA je mnogo moćna kompanija, na godišnjem nivou se spominje da ima čak prihode od 1 milijarde... Nijaz Hastor je ratni profiter ili vrhunski poslovni stručnjak? Biće da je oboje. Kakogod, veliko poštovanje i podrška za ovog doktora.