Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne idem tamo pa da mi daju dzaba smjestaj. Ne idem nigdje gdje nisam dobrodosao poyy. Viva la Montenegro
o nee... ako ti ne odeš propast će cijela sezona u RH...
Sad sam gledao kamere sa graničnih prelaza. Slab promet za Srbiju, Rusiju, Albaniju i Tursku. Hrvatska kolone 3 kilometra.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
A modrulj? Salim se. Ja bih radije 2 dana na Brač nego 20 dana u Antaliju. Eto mene s paradajzom. I sta folirate, niko mi nikad nista nije rekao ruzno u Hrvatskoj. Vazda dobra ekipa, veselo... moglo bi bit i jeftinije doduse, al nisu krivi Hrvati sto smo mi siromasni.
Iskreno slažem se
neka pati koga smeta
Je li ovom Svevladu Dustin nešto u rodu?
Imam stan od 100 m2 3 minute od trga i placu od 15000 kn.i citam vas jadnike ha ha ha ha ha ha ha . Možete sanjati zivot u rh hahah
klix vam je mozak isprao, svi koji imaju kesh svuda su dobrodosli.
jel mora za CG imat test na covid i pasos
Najgore je sto mi bosanci nemamo obraz pa cemo sad krenuti za hrvatsku kao da nas nisu tretirali kao stoku. Neko napisa da nece hrvatska propasti ako neko ne dodje. nemj niko da ide pa da vidimo kako ce taj turizam da prodje. Mozda bi nas posle toga bolje docekali sledece godine.
Upravo tako... Nego hajd ti to Bošnji objasni 😐
Ajde ba vecina vas tako i tako nikad nije dobacila dalje od Jablanickog ili kakvog potoka u selendrama iz kojih ste. Prema tome sta se nervirate. Ovo je bitno nama iz gradova koji znamo sta je more.
A većina tih iz gradova što znaju šta more nije dobacila dalje od Hrvatske :(
Ajmo dežurne Sandže. Morate braniti CG i blatiti Hrvatsku. Te skupo, te prljavo, te plaža ovakva-onakva… Jebi ga ima smisla, ode lova umjesto u Ulcinj u Makarsku. Ali šta će bradonje, njima je jedino bitno mogu li gdje dudlat šišu a toga u HR nema.
Ma ne bih u smecarsku RH i sugave hotele i apartmane nema tih para đaba da mi daju ne bi, Turska je svijet izmislila za Hrvate, hrana predobra, hoteli napucani, ljudi ljubazni, nije skupo nista , Alanya je predobra za ljetovanje , a ne onaj kamenjar i šugavi smrdljivi apartmani fuj nikad vise.
Bosanac gdje god ode, nategne se max, al bude galantan i place i trosi do zadnjeg dinara. Znaju oni da bez bosanskog mangupluka nema para u kasi. Ddodje svabo uzme pivo, slovenac pivo, bosnjo krhne 200 eura za bocu neceg,samo da se vidi da ima. E zbog tog nas traze da dolazimo,ne jer smo dragi
samo se dalmoši kupaju i pokoji poljak..trenutno sam u hrvatskom primorju. ne bih da nije u porodičnom vlasništvu. nije mi jasno kako ovi domaći preživljavaju. cijene..žara neviđena sve puta 2 ili 3 nego u BiH.
Puno bolje bez Bošnja. Nema dozivanja arapskih imena. Mustafa, Ahmed a itd
@mostar😂😂😂😂..mole da da im dođu muhamed, emir, mustafa. sačekuju vjeruj i žalosno gledaju u prazne bašte. šjor..izvolite friška riba, škampe..molim pogledajte. pokoji poljak uđe i naruči pomfrit..najbolje rade na rivama pokretni štandovi..do 20kn
Ne moramo nikada u Hr., ali ćemo se zato nastaviti dozivati našim lijepim muslimanskim imenima tu pred tvojim nosom i pred tvojom kućom, odnosno, pred kućama svih ostalih uzp majmuna koji razmišljaju tako kao ti i to u cijeloj BiH. A ti slobodno idi na granicu, i to s one strane, i brani Hr. od nas, to nama ni najmanje ne smeta. Selam!
Rezervisao u Kemeru. Lijepa naša.
da bi vam bilo lakše...hrvatska politika je smijurija i za ljude u Hrvatskoj...a ovaj Božinović topina i poslušnik...et...piškit ću kakit ću....smiješni likovi....
Za sve vas koji citate,ne nosite nista u HR pa cak ni pastetu.Za sve kaznjavaju.Mora da su gladni,iscrpila ih korona do te mjere da su zinuli za pare samo.