Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nanijelo vode iz Češke
I pade kiša a oni objaviše da su svi radovi završeni prije roka i uz golem trud svih uposlenih a sve samo da bi građani KS imali vodu bez redukcija. Kako je covjek bezbrizan kad ovako sa povece distance cita ove bisere. Dusevni mir nema cijenu a za sve ostalo tu je mastercard.
Gubici u mreži veći od 50%... Ali vi potrošači racionalno koristite vodu..
Reci: 'šta mislite, ako vam vode presuše, ko će vam tekuću vodu dati?( Mulk 30)
Naravno ali upitna je Bozija milost ako imas vodu a nemaran si, rasipas, ne brines o vodovodu, ilegalno gradis u vodozastitnoj, miješaš fekalije i cistu vodu..nama je vec Bog dao vodu ...treba nesto i od sebe valjda uraditi ne samo cekati s neba
Kisa je kisa
ma ja, sve do prvih 3 sunčana dana uzastopno