Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*ebo mater, pa da zbog mene i pas umre ja ne bih mogao spavati noćima od savijesti. Ova se još udala, mirno spava a i dalje laže da ima amneziju. Pa kakva je to osoba majku mu, kakvu će ona djecu sutra odgojiti?
Mene samo interesuje ko je gospodin Ramić, koji je nakon svega, odlučio ovu sveticu uzeti za ženu?
Nece izaci dok se ne sjeti to je to 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nista nije tuznije od njenog provociranja Muriza i Arijane. Nakon jednog od rocista ona stavlja po instagramu pjesmu za Muriza " pruzi ruku pomirenja". Da ne govorim provociranja kako je Muriz nepismen itd i to radi neko ko ima amneziju i nije za zatvora? Lezat ces ti Alisa i za sebe i za Budnju.
U zatvor kuju nek imaju sta zitgu, a ovaj advokat nek protestuje ako ima petlju , ako ima imalo mozga usutio bi po pitanju najave njegovog protesta na osnovu zatvaranja kuje . Momka nema nazalos i godinama se protestuje i za to se i treba protestovat . Abd istina ce isplivat ubrzo za ovo organizovano ubistvo
Bas kako je se mogla udat koji je to idiot pa je ozenio da i on nije umjesan uz to sve kazu da je trudna navodno tesko tome djetetu uz taku majku u sta je ova proleteeka upetljana gle koji su tu upetljani a koji su ima ih puno puno Neka velika riba je u pitanju
podrzat ovu familiju...pa ako treba i masovne proteste....foteljasi se igraju snama....misle da ih niko nemoze dirat...nemoze to tako
Vela havle kakvih slučajeva.
Strpati govno u zatvor pa da vidis kako bi sve propjevala ,svega bi se sjetila nakon mjesec dana
Kritične noći Mutap je primljena u KCUS, a doktorica koja ju je primila, a koja je svjedok u ovom predmetu navela je da je ona bila svjesna, orijentisana i komunikativna te je otpuštena na kućno liječenje. Doktor Hamza Žujo je vještačio njenu povredu za koju je rekao da je lakša te stoga ne postoji mogućnost amnezije jer nema potresa mozga - u celiju i lagano nek se pocne sjecati
Nedžad Hrvat xD
Ovo je postala tortura, sa ovim slučajem,na svakom portalu po čitav dan, dosta više. Žao mi je dečka, treba istjerat istinu, ali ovo se pretvorilo u slučaj važniji od države. Ruši se država na sve strane i ništa, a ovo po čitav dan. Smanjite.
ovaj slucaj i jeste drzava, i ogledalo drzave! vijesti tipa kako nas sve komsije zele porobiti sluze upravo zato da se prikriju ovakve vijesti i zastite ovakbe porodice!
Ja znam da je Armin Bjjedic ozenjen sa sestrom Alise Mutap i da je bio dobar sa Hebibom inspektorom sa Ilidze,da je stalno isao kod njega i auta kupovao od njega isto.Mozda i tu ima nesto.
Djeca od 11 godina u BiH hakiraju ovake stvari. Sa diska od 500gh sad povratio 8tb podataka.
Ti si djete retardirano...dovoljno je u 3 prolaza prepisati 0 i 1 i urac ces vratiti
Donesite mi hard disk i lako je vratiti podatke to svako zna. Od pocetka zapisivanja sve se moze vratiti. Eto vjestaka i kurca. Odbrana je iz kamenog doba. Digitalni zapis na tvdom disku je neunistiv. Firma u hrvatskoj je specijalizirana za reparaciju diskova. Pretvarate obicnu istragu u CSI Seriju sa bezbroj epizoda.
Sta je sa Alijom Budnjom i njegovim sinom, imaju i oni udjela u ovome.Cekacemo ko ce propjevati ali velike glave ce letjeti.
Iphone 11 policija itekako može razvalit u svakom smislu... :) CIA pogotovu. To se može pričati masama da se ne može otključati...
Ne branim nikog al iskreno ne vidim kako su ovi policajci pocinili organizovani kriminal? U najgorem slucaju nesavjesno postupanje u sluzbi, jer nisu fino reagovali i obavijestili da je i rahmetli Dzenan povrijeđen.
Počinili su organizovani kriminal na taj način što su se uvezali da zataškaju šta se zapravo desilo.
mi mozemo otkljucati sve