Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sreću, nisu imali mnogo prilika. Jer tu je bila VRS da odbrani svoj narod od zlikovaca. Da se ​​nismo na vrijeme organizovali i dozvolili neprijatelju da ima više prilika, oni bi protjerali i pobili sve Srbe iz srpske države Bosne i Hercegovine. Naš sveti narod preživio je njihov zulum tokom Osmanske okupacije, Austro-ugarske okupacije, prvog i drugog svjetsko ​rata. Preživjeli smo sve, i danas smo na korak od slobode.
Vise se branitelji osudjuju nego genocidasi
Nije moguće da su pripadnici tzv.ARBiH počinili tako strašne zločine nad srpskim civilima. Prosto za nepovjerovati.
GTRs treba ukinuti što prije na miran način ili da sačekamo da Rudonja ukine Dejton i vrati ustav Republike Bosne i Hercegovine
Više se branitelji osuđuju nego genotzidaši , 🗣
A zašto su ti branitelji napali srpsko selo?