Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlog za odlaganje sjednice nije naveden. Zašto?!
RS= nagorno karabah
Kad podele Bosnu Srbi i Hrvati rat ce onda stati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rusi i Kinezi nece podrzati Šmitov izvještaj - to se zna. Oni ne žele da glasaju ni za nastavk misije UNRPOFPR-a dok se ne rasčisti sa Šmitom, jer Šmit do sada nije izglasan u Savjetu bezbjednosti UN. Ako se mandat Altei i produzi, Šmit nece dobiti zeleno svjetlo u UN. To je realnost. Ne trebamo gajiti iluzije. Dodik nije isao grlom u jagode. Ovdje ljude samo zavaravaju bajkama kako ce ga nekok slkuniti, smijeniti i drzge gluposti. To se nece desiti, a razgovora i dalje nema.
Ukratko, ovo ne vodi DOBRU? Što kažu SRANJE U BOJAMA!!!
Eto vam EUFOR, dajte nam NATO. Kako? Referendum na državnom nivou. Daj da se svi pitamo. Da li ste za članstvo Bosne i Hercegovine u EU i NATO? Ako 2/3 odgovori sa DA, to je to. Ako 2/3 odgovori sa NE, i to poštujemo. Nemoj da manjina nameće većini.
Jest al u tvom nekom crtanom filmu jmoze biti🤣🤣
Ovo će ti biti stvarnost, a ne neko načertanije neke kvazi akademije ;)
Kako bolesni novinari i soldati zapadne tiranije
hajmo malo omeni razbravljat
Kad ce Bosnjaci vec nauciti da se mogu samo u Boga i sebe pouzdati. Da su UN zeljele pomoci ne bi nametnule embargo 92 i ne bi zsustavile Armiju BiH da oslobodi cijelu Bosnu. Zna se sta valja ciniti u ovakvoj situaciji...
Neko ovdje dobija na vremenu, kako mi se čini. Ili se nešto veliko planira... ili ipak nemaju konkretno nikakav plan i u panici nešto hoće sklepati za 2-3 dana. Ćemo da vidimo.
Sve zbog načela nametanja Komšić. Dobro vam je "zlatni ljiljan" ojačao državu.
To mu je zadnji koprcaj pjane komsica,bosnjaci ne znaju da sa njime su srusili ovo nesto malo od drzave
Nemojte vi o nama vijećati. Kad god ste vi vijećali o nama, nismo se dobro proveli.
Glavna uloga EUFOR-a je da budu na entitetskoj linij, kako bi sprecili nasilno prelazenje entitetskih linija jedne ili druge strane. Ako uzmemo u obzir da madjarski kontigent cini 1/6 EUFOR-a, onda znamo zasto je Dodik za produzenje EUFORa ahhahahaha sah mat
Jest jaka sila je od vas tamo sve idete i udarate se nogom u dupe i vicete sto smo jaki😂😂
30 godina nakon Dejtona ni makac. Ni makac. Koliki moras biti optimista na zapadu pa da kazes evo im jos 30, 40, 50 godina pa nek grade drzavu? Sta ce se promieniti? Ocigledno je da za BiH sad postoji drugi plan. To sto samo Bosnjaci u BiH fantaziraju unitarne gradjanske Bosne jednostavno nije dovoljno i to veliki brat sad i vidi.
Dodika suspendovati od politickog dejstva,kao i njegove partnerske stranke.
UN-ujedinjeni nacisti, su dozvolili GENOCID u svojoj zaštićenoj zoni
Ne znaju sta da rade, ne treba biti posebno inteligentan, kada nisu prosli pokusaji dijaloga i razgovor svi sa svima, ostaju im sankcije a oni se dvoume. Sta jos preostaje? Ovako zemlja ne moze funkcionisati, para necemo vise dobijati, idemo u ekonomskom smislu u smjeru Bjelorusije.
Samo da Rusi dobiju Krim