Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znas sta ce Dodik reci na ovo? Isto što i Bakir : "Ja, i?"... Ovaj sud je cisto da i jedni i drugi mogu da skupljaju bodove kod zadojenog naroda... Svakako se odluke ne sprovode.
entitet rs moze samo na silu donjeti svoje zakone ali na silu se odgovara silom tako da su opet donji
Botino rs je na istoku
Dzaba vi pisete kada ce djilkos izmisliti nesto drugo da vas zabavi. Covjek je tvornica problema.
Nikad mi nije bilo jasno, koji je zakon jači, npr. krivični zakon BiH ili FBiH? Inače često piše u samom zakonu koji je jači, a često su isti, ali izgleda mi suvišno imati duplikate. Zakon o bezbjednosti saobraćaja RS, BiH, i zakon o uređenju saobraćaja u KS. Dok uporedim, skontam, analiziram...i prekršim ih sve.
Koliko god je negirali ipak je ima. ♥️🇧🇦😎
Klix trenutno spor ko dial-up.
hamo zadužen za servere zaspo
sad je bila ona greška cloudflare kažu greška između host (klix.ba) i cloudflare, a sve OK između mene i cloudflare, ali trajalo kratko, čim sam refresh, nestalo
Ma to je i uradio da dobije izbore. Sad kad su prošli mu više nije ni važno. Pa znao je on da nema ništa od toga. Američki igrač je to.
Pljussss
hahah ide sad dodik bit junak kao onda kad je reko da nece skinut plocu sa karadzicevim imenom na studenskom domu ahaha