Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavio si i svoju i familiju ubijenog policajca u crno, crno dete. Do prošle nedelje ti se prostranstva života i beskonačne šanse nudile nametljivo i očigledno, a sada ulicom ne možeš da prođeš pa i da te puste... Baš glupa računica.
Neka Hrvatska izruci njegovog amidzu Ismeta vehabiju
Mora ga neko potraživati.
Kod Amidze Ismeta:)
ni jedna religija na svijetu ovo neodobrava
realno možeš uhapsiti na stotine ljudi ako hoćeš da riješiti taj problem.
veci je problem za BiH ako je istina da je ovo uradio protiv EU prosirenja
Baš me čudi da ga nisu pustili da se brani sa slobode. Toliko moj stav o povjerenju domaćem tužilaštvu. Ćista nula..
Kad je povodljiv i labilan kako ga niko nije mogao nagovorit da bude NORMALAN I KORISTAN CLAN DRUSTVA? Sto su sigurno pokusavali u skolama i ustanovama.Nije ga sigurno majka na ovo nagovarala
Jest amiđa i ekipa.
Napamet čišete ljudi, ko zna čime je bio motivisan, jer taj čin nema nikakve poveznice s bilo čijim vjerskim ili političkim uvjerenjima
Možda
Islam i Qur'an su čisti od ovih i sličnih pojava...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne kontam, zar postoji pravna opcija izricanja pritvora za dijete od 14g? Znam da nije isti pravni sistem, ali onaj mali iz srbije koji je ubio 14 djece nije mogao biti pritvoren, već ga prebacivali iz ustanove u ustanovu, samo da bi umirili javnost, a o pritvoru- jok, ni govora.
Lokos...Nisu iste vjere, u tome je razlika
U Beogradu su dvojica skinheda ubili dečaka, Roma, Dušana Jovanovića. Osuđeni su itd. Jedan od njih dvojice se pokajao i posle kazne počeo da se bavi društvenim aktivizmom. Bio sam na tribini na kojoj je govorio. Ništa bolje i preciznije u životu nisam čuo o svemu tome - nacionalizmu, šovinizmu, rasizmu, vrbovanju maloletnika i čitavom tom mehanizmu zla.
Nemojte da žigošete one koji su bili u paradžematima. Oni mogu biti dragoceni izvori informacija u borbi protiv zla.
Ovo je trebalo sasjec u korjenu.
A kako?