Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako emir i ja propjevamo ode i fahir u zatvor, dugo smo njegove kriminale pokruvali
sad bi fahir ovo lektoriso. pokrivali fahire, pokrivali
Nju treba smjestit u KPZ Zenica u muški dio, neka barem bude od koristi kad je već tamo.
Masalah trazi sad hiljade u zatvoru a mozda tebi budu trazili
gooUser ...9349 kažeš malo tražila e hajmo sad malo matematike Koliko radnji ona može dnevno da obiđe neka od svakog trećeg ili petog traži i dobije po 1000km Npr.obiđe minimalno 6 radnji od dva vlasnika traži cifru1000 radi 22-24 dana mjesečno i sad koliko je to u KM
U BiH sad moraš i vodoinstalatera podmititi da dodje i uradi posao kako treba. Doktore, sudije, geometre, policiju, inspekciju i slične decenijama. Mito je deo našeg folklora, način života. Država da uvede broj za prijavu ljudi koji odbijaju mito, ako ih još uvijek ima. Takav bezobrazluk nam ne treba u društvu.
sljam, olos
Ne to , dobit će stres ! Ona ja dama !
Mora da je neki njihov cim ga stite. Da je Memicev sin, nikog ne bi hapsili ni procesuirali
Eno, a niste trebali