Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja Hasanovici zavrsili da njihovog puste, a ovi sto nemaju veze u politici nek truhnu
Hoće li uhapsiti Beograđane koji su mahali agresorskim zastavama,pod kojima je ubijeno 1601 dijete u Sarajevu.
Mjesec i kući 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Vas sin je gospodjo ispao na kraju najveca **cka, otisao je svjesno da pravi problem pa na kraju tata SDA policajac i amidza zavrsavaju da se pusti na slobodu dok je ostavio jarane na cjedilu i mjesec u zatvoru. Ološ mali.
Ma dodjeli im zlatni ljiljan kakav pritvor
Horde zla da prekinu sve navijacke aktivnosti, samo se brukaju.. Pokusati da otmu zastavu djeci pa stvarno
Hasanovic mali laze sto posto pogledajte momcinu na fb sta objavljuje
Hare brate izdrzi i mani se hordanja nisi ti momaka toga
SRAMNO!!!
Fuj djeca dobila mjesec dana i krivicnu prijavu zbog narusavanja javnog reda i mira. Banjamina i Forto kukavice najvece.
Tamo se igrao „Junior kup“ fudbalskih klubova iz više zemalja regiona, ali su učesnici iz Srbije bili na tapetu i jedan od roditelja mališana koji je igrao na turniru je uboden nožem...
Mislim da je jedino ispravno bilo da svi budu pritvoreni kao i beograđani i splićani koji su provocirali sa navijanjem i zastavama i doveli do ovoga.
Da se sutra zapuca, ovako bi se izvukla sva djeca sdaovaca poput ovog Hasanovića ili bi kukavički pobjegli sa mjesta sukoba. Džaba što je nabildan ko bik i svakodnevno prakticira vjeru.
Za nasilnicko ponasanje mjesec pritvora kako ste jadni ona dvojica sto su uriniralu privedeni na informativni ostali smo pi.ke pustite momke da se brane sa slobode
po cijem nalogu se o ovom slucaju pise po 60ti put??? od obicnog slucaja ste napravili ko da je bio genocid
Djeca funcionera SDA napadaju srbe po sarejevu, klicu vam *ebem izgleda bicete gori od roditelja !!
Trebali su se Karićka, Avdić, i Katica nag…iti Srbima. Da odu zadovoljni iz sarajva. Pi.ke ostaju pi.ke.
Dok srbi uriniraju po dzamijama, ubijaju nam policajce u gradu, cuvaju table ratnih zlocinaca na ulazu u Sarajevo, postrojavaju ruske dobrovoljce na ulazu u sarajevo itd... nasi Forto i Katica hapse nase momke koje tretiraju i predstavljaju kao teroriste.
Djeca drzavnih kerova pustena, ostali na robiju