Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj direktora i goyana, slika br 4 napeo se ko cvrčak.. kuku nama snama..ne treba nama ni dodik ni covic da nas unište,imamo mi sami sebe..
ramo ramo ramo... hahahaa joj cirkusa ramo veliki i ramo mali
neg slika 3 jel ovo afrikanka neka? il romkinja il neka naŝa pretjerala u solarijumu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vide zabave ovi što su ojadili narod umjesto da gule krumpire i kopaju tunele oni piju i jedu na naš račun i ovaj maleni direktorčić glumi im neku facu a živote i jade
Kad ovo vidim, razumijem donekle i Dodika
Sunce ți jbm sta reci a ne (p)ostati Isak 😂
Ugledni akademski građani bas neka fina raja. Vidi se sa da ne izlaze iz bildane onaj biblioteke. Direktor je posebna proca bas se uklapa u ovo fino akademsko drustvo samo problem ima amneziju kao svoj babo slabo se sjeca adrese fakulteta gdje je studirao.
Hvala Ramu na poštenju najebo se maj.. svoje
Bošnjaci su daleko najgluplji narod u Evropi.
ovdje teško razlikovati ko je osuđenik a ko funkcioner, doduše došao Ramo Jr. da oraspoloži jarane
Hahahaaaa. Ja direktora i govana
Nadam se da ce se ovo govno od drzave raspasti, upravu je dodik gledaj ti direktora hahahahaha
trenira hin Rusko da hapse Do dicka...
joj malog kepeca,jes se zatego🙄
Gledaj samo ta sretna lica. Nema briga o inflaciji, skupim stanarinama, tri obroka dnevno, setnja na cistom zraku, TV ...
A cirkusa...
Moze li Instagram ove crnkinje,pitam za jarana
ko je ova gara????
Gdje je Hadzibajric?