Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradjani ciste dok ovi koji su placeni da ciste naalonili se na lopatu i posmatraju 🤣🤣🤣
@Lexilium Super sto postoje ovakve akcije koje nam ukazu na sve nedostatke nekih drugih preduzeca i institucija.Opcina Centar je takode podrzala ovu aktivnost i vidi se da ona prepoznaje samo kvalitetne ideje.Steta sto su nam pojedinci u narodu takva stoka pa svoj kucni prag ne odrzavaju,kako ocekivati onda bilo sta vise od njih!
@Lexilium Opcina Centar je jedna od rijetkih koja svoja sredstva usmjerava u konkretne stvari i stvari koje se ticu svih nas.Cistoca je zasigurno jedna od takvih.Akcija Udruzenja je dobro osmisljena i super da je podrzana i imala sluha i od vece instance kao sto je to Opcina Centar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DA smo malo kulturniji pa da se npr. ne bacaju opušci prazne kuhinje cigara pobjede nešto is pekare papir se zgužva I baci bilo gdje it'd...... Bio bi nam grad mnogo čistiji
Ideja odlicna, narocito kad se gradjani odazovu kako bi doprinijeli javnom dobru.
Drago mi je da se organizuju aktivnosti kojima se siri svijest o vaznosti zastite zivotne sredine,nadam se da ce i druge opcine podrzati ekoloske akcije.
Ocuvanje zivotne sredine bi trebalo da bude prioritet svih nas,lijepo je vidjeti da se javni prostori i zelene povrsine u centru grada uredjuju.
Jos jedan dobar projekat i dokaz da zajednickim snagama zivotni prostor mozemo odrzavati urednim i cistim.Bravo!
Pravi primjer odgovornog ponasanja prema zivotnoj sredini,svaka cast organizatorima i svima koji su ucestvovali i dali svoj doprinos na uredjenju naselja Ciglane.
Sve pohvale za ovakve akcije,nadam se da ce ih biti jos mnogo i da cemo svi voditi racuna o prostoru na kojem zivimo.
Kada bi svaka Opstina ovako , nas grad bi bio čist i uredan ! Bravo za Opstinu Cemtar
Cijenimo, volimo i čistimo svoje! Samo tako ćemo stvoriti ugodan ambijent življenja u našem gradu. Volim svoju opštinu Centar!
To je prava gradska raja! Svaka čast građanima Ciglana
Ovi sto su pokrali pare za respiratore trebaju prinudno da kupe smece preko dana a po noci zenica.
Slike koje su za pohvalu,i koje pokazuju da kad se male ruke sloze sve se moze!Sve pohvale za akciju koja je uspjesno realizovana na opcini centar!
Lijepa akcija od udruzenja,i za svaku pohvalu nadleznim i gradjanima koji su se odazvali u ovako velikom broju!Metimo ispred svog praga,kad bi se svi tim vodili Sarajevo bi bilo lijep i cist grad!
Huligani su nazalost huligani i tesko da ce iko moci promijeniti svijest tih pokvarenjaka.Pojede badzo cips i baci na sred ulice,opuske cigareta,flase.Ta svijest se nazalost ne mijenja i navike su uzasne!
Cesto sam na terenu sto poslovno sto privatno i obilazim grad i mogu vam reci da je Opcina Centar daleko i uredenija nego su to drugi dijelovi grada.Imate dijelova koje gradani zaista toliko unerede da vise i ne lice na sebe i zbog toga su ove akcije i vise nego potrebe i korisne.Nadam se da ce svijest gradana konacno da se probudi i pocne uticati na sebe i sve oko sebe u smjeru ocuvanja cistoce.
Super akcija i dobro je sto je bilo za nju sluha i odziva gradana i komunalnih udruzenja a pogotovo Opcine Centar.Cuvajmo svoju okolinu,druge nemamo niti je mozemo mijenjati