Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
advokat kepec
Nece Mamici vidjeti zatvora isto kao ni Hrvatske.
Koliko Boošnjoooki ošekuju medalja sa paraolimpijade u Tokiyu? VRS i HVO vam je pripremio dovoljan broj takmičara. Ili su i oni nesposobni kao i ovi naime zdravi. Šteta što nema takmičenja u razbijanju kokosa bosanskom glavurdom, tu bi osvojili zlato. Učači kurana nije olimpijski sport, što je mnoge musliće iznenadilo.
Ostaviti Mamiće u BiH.
kakvo izrucenje jestel vi normani ,,,il svi il niko sto je to zlocinac kornjaca bolji i bitniji od mamica,,,bih vrijeme je da i vi pocnete sa svojim stavom vise ce te bit cijenjeni ,,,,uvijek se manje cijenila zena lakog morala od one druge,,,,✌
Neka Hrvatska prvo izruci Glavasa, Miju Jelica i ostale a onda neka nasi razmisle dal da vam vrate istom mjerom 🤷🏻‍♂️
Dos'o Mamic i izvadio advokata iz džepa.. 😎😁🤓