Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ministra i van-ago
Zivim za dan kada ce ovi bahati napasti nekoga ko je naoruzan. Pa da vidimo onda
Možete vi pričati šta hoćete ali ovakve stvari se nikada nisu dešavale dok je SDA bila vlast. Kad nemaš svojih predstavnika svi g..e..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bruka i sramota, katastrofa!!!!
I podrška čovjeku naravno! Ovo se svakome od nas moglo desiti!!
Nesica uhapsiti za saucesnistvo u nasilju, bahacenju i izivljavanju nad narodom kao i za teske tjelesne povrede! Ostavka i zabrana politickog djelovanja!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa zar nema n i k o da mu j e b e m s t e r
Je li ovo onaj "najbolji ministar iz RS-a u koaliciji"? Fuj sramote jedne! Pokrijte se po glavi!
Kakav pismeni sastav Iz aviona se vidi! Moguce i da se desilo tako ali mi nije jasno ODKUD covjeku pravo da pridje policijskom vozilu tako na prozor da kao nesta raspravlja?! To se u tom poslu smatra kao napad odmah! Ne vidi niko tvoju namjeru, ali je ocigledno iz postupka da smatras da si faca, zafrkan i mangup i da si opasnost! Prema tome, dobro vam je prosao klijent!
A da mu je stalo do djece, on bi razmisljao o njima i me bi tako postupao kad on nije koji zna da su mu djeca u autu, sto bi ovima iz pratnje to nesta predstavljalo? A i vidilo se na snimku da su auta bila 30-50metara udaljena!
Sipa je sada u dobrim rukama
A pasa nije trebo spustat staklo nego naprotiv cuvat zatvorena stakla i ZOO vrtu na tockovima pokazat fakača al eto u afektu mozda......
Rekoh ja juce da se tnikatche bahatio i pokušava prosipati silu...... i bio sam upravu..... vn0g0
Tenkre od ministra
Zabraniti rotacije za ministre zakonom.Krajnje bezobrazno delegacije voze gradovima.
Niko ne treba da se sklanja ovim da ne kazem ko su i kakvi su koji idu pod pratnjom.Gdje to oni zure kad bukvalno nista ne rade sem stk nas pljackaju i onda sjednu u vozila koja su kupili od nasih para i za njih ne vazi ni crveno ni ogranicenje a valjda je zakon za sve isti ali mi nismo ni d od Drzave a o normalnoj drzavi da ne pricamo a doticni i njegovi p čuvari se izgleda nece smiriti dok nekog u saobracaju ne ubiju
Nesic provocira
zaje ba na braća.
kriminalci, kakvi ministri i politicari..
Ministru zabraniti ulazak u Sa
Sta ce mu tolika pratnja,ni Putin nema toliko cuvara.
Za ovoga kabadahiju su glasali svi ministri iz TROJKE. Nista bolji nisu ni oni. Sto se vidi iz njihovih izjava kada napadaju novinare.