Komentari (502)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Status joj je općenito glup. Činjenica da je video raširen kada si dobila kandidaturu nije indikativna, nego očigledna - svrha videa je da ljudima pokaže da ne trebaš biti dogradonačelnica, to nijedan medij nije ni krio ni osporavao. Nevjerovatno je da imaš obraza da govoriš o bilo kakvom "lovu na vještice" nakon što si sama htjela Željka Komšića spaliti na lomači. Jednostavno, pokazala si petostruko ili šestostruko licemjerje.
Postenije je reci "da, napravila sam gresku, izgovorila glupost, kajem se, i, da, Bosnjaci su ravnopravan narod ukorijenjen u istoriji ovih prostora" nego vrijedjati inteligenciju javnosti ovakvim sublentavim "objasnjenjem".
IMA LI NEKOG COVJEKA MEDJU BOSNJACIMA, DA MU NI NAKON OVOG NIJE JASNO, STA JE NASA STRANKA, I KO JE PEDJA KOJOVIC. TA STRANKA JE OSNOVANA SAMO SA CILJEM DA RAZORI BOSNJACKO GLASACKO TIJELO, DA U SARAJEVU INSTALIRA RUSITELJE BOSNE, U KONACNOM CILJU DA MI SAMI PRIHVATIMO DA NISMO DRZAVA, DA NISMO NAROD, DA SMO IZMISLJENI……..
A sta ima u tvom klipu pogresno da se shvati?? Negiras svoje pearoditelje koji su se izjasnjavali kao bosnjaci jer im tad narodnost nije odredjivala vjera kao tebi npr danas!! Koji lik je ova zena cuj pogresno prenijeli haha pa ona fakat misli da smo glupi..
ti poprilicno i jesi glup
Ne daj se Ivana... Ovaj narod je otisao u hendek.. Ove komentare na klixu ne citaju oni koji su na drzavnim jaslama nego imaju svoje poslusne robove narucene da mlate praznu slamu ovdje
Nije bas tako kao sto je napisano. Citaju to ljudi koji nisu ni na jednim "jaslama", nego posteno rade i placaju porez.
Šta si ti umislila da si neki faktor u ovoj državi, samozvana nazovi analitičarka koja priča ublehe. Ako misliš da vrijediš, ti se kandidiraj na izborima pa na taj način dođi do neke političke funkcije a ne ovako da te neko dovede "za ruku" samozvana analitičarko za sve.
Nije njena pamet za dvije noge. Samozvana analitičarka.
@Zeljocity ja nisam bosnjak, ne znam o cemu pises, nisam nikad bio niti cu biti sve dok zivim u Hercegovini i imam hrvatsku domovnicu i putovnicu, mogu biti smao Hercegovac da se sutra nesto novo desi, a ti po uputnicu lagano, baca te poprilicno, pises nebuloze, davno je srednji vijek proso, 2021. je, probudi se zivis u zabludi i snovima
Pa ima li gdje video govora, da se vidi ko laže?
Ma nisi, samo si malo fašista, nisi puno. Ku..vo fašistička!
Ti si svoje rekla...Dovoljno da budes eliminisana kao kandidatkinja.
Najgora je ovakva vrsta ljudi, malenog i agresivnog mozga.
Nije karala majka muju sto se kocko, nego sto se vadio
Pogresno shvatili? Pa zasto se bar ne izvinete ljudima i kazete da niste tako mislili. Da kazete javno i glasno da su "Bosnjaci" narod a ne vjerska skupina koja se krije iza izmisljenog "naziva" naroda! Vi ovim ko bajagi demantom, samo potvrdjujete da ste rekli ono sto mislite. Treba da postoji minimum dostojanstva kod bosnjackih predstavnika preko kojih ne bi smjeli prijeci. Vi ste vasom izjavom i ovim demantom ispod svakog minimuma.
U pravu je, bosnjak izmisljotina u toku rata...cuj bosnjak...smijesno...bosanac si, a to da li si srbin, musliman ili hrvat je nebitno...
Apsolutno si podrzala historijski genocid nad jednim narodom. A kako je mozda trebalo "ispravno" protumaciti tvoju izjavu?
Tu pricu Ivana mozes ovcama pricati, odes u stalu i fino sjednes pored ovce i njoj onda pricas bajke. Narod itekako razumije i zna citati, te time sam donijeti zakljucak sta si zeljela reci. Veci je problem tvoja neukost i nepoznavanje elementarnih cinjenica o porijeklu naziva Bosnjak.
ne kontam zasto hajka na ovu zenu. istinu govori. bosnjasstvo jeste izmisljotina nacionalisticke partije SDA samo da bi imali svoj tor. slicno je i sa srbima i hrvatima a sve zarad nacionalistickih ideja odgovarajucih partija o stvaranju vlastitih torova. gdje nestao bosanac, bosanka? naravno to je suvise gradjanska ideja i nikako im ne odgovara.
ko o cemu, murva o poštenju...