Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jednako Inzkovom izrazavanju zabrinutosti
navikli biti opozicija i davati saopštenja. Sada kada su vlast na svim nivoima i dalje se jednako ponašaju, tj. nemaju konkretna rješenja ni za šta.
Treba odmaknuti vjeronauku od obrazovanja i skolama vratiti nauku koju trazi privreda. Vratiti kabinetsku nastavu u osnovne skole, domace zadace odmaknuti od AI uradaka preko kompjutera i uvezat precizno gradivo iz srednjih strucnih sa predmetima na fakultetima.
Jaka izjava ali vise beskorisna
Blago rečeno smijurija...
Hahahhahahahaha komedija...Pazite ovo "daje podršku da stvaranje nemira prestane", kako daje podršku? Koje konkretne mjere poduzima, kako će se nadoknaditi propuštena nastava a da ne bude na štetu učenika? Šprdnju pravite od nas i mažete oči. Ili pod "podrškom" podrazumijevate redovno obavljanje fotoshootinga da biste se samopromovisali na društvenim mrežama...Kakve su ovo izjave za javnost?
Pa treba smjenit kompletno ministarstvo zasto nisu trazili izmjene zakona da maloljetnici idu u popravni dom
Gospođa ministrica je svojim odlukama unazadila obrazovanje u Sarajevu za 50 godina. Osnovala bespotreban institut za uvaljivanje stranačkih kadrova, uvela srednjovjekovne standarde, unazadila proces zapošljavanja nastavnika i profesora i ponizila kadrove iz reda šehidskih porodica... Zbog nje i sličnih NiP neće postojati od sljedećih izbora.
Cijeli obrazovni sistem ponižava neki manijak i država nema rješenje za to
Ima rjesenje mjenjaj zakon i kaznu neka maloljetnici sluze u popravnom domu
E mail adrese i onako imaju IP...a video nadzore u Internet kafićima...sve stare ultra korisnike ljubazno zamoliti da donesu u telecom operatere u narednih 7 dana dokument i registovati brojeve,ostale trajno isključiti...Sve nove ultra korisnike registrovati prilikom prodaje i ne prodavati brojeve maloljetnim licima ili uz dokument rodni list pasoš itd...pa svaki put kad nazove i izađe mu čaćin broj e onda je druga priča.
Pa zasto mislis da je u EU zabranjeno prodavati anonimne pretplate?
Treba odmaknuti vjeronauku od obrazovanja i skolama vratiti nauku da imaju gdje djeca da se zaposljavaju. Vratiti kabinetsku nastavu u osnovne skole, domace zadace odmaknuti od AI uradaka preko kompjutera i uvezat precizno gradivo iz srednjih strucnih sa predmetima na fakultetima.
Je li samo meni nema ovaj naslov baš nikakvog smisla ili i drugima?! 21. stoljeće je, uradite nešto po ovom pitanju, prestanite kukati!!!
ko vise p u š i ovu suplju
hahahahjahahahahhahaha,,,,,,,,,,,oglasilo,,,,,,,,,hahahahahhaha,,,,,ministarstvo,,,,,,,,,,,,,,,uhljebi
imam dvoje osnovaca i priželjkivali su da i u njihovoj školi, bude dojava... a priču da su se djeca prepala zbog ovog možete podvaliti nekom drugom... neko se zezao i sva djeca su to tako shvatila...
Naški receno "Šuplja"
E pa uveli su informatiku u 1. razred osnovne. Sad nek gledaju rezultate.
Ovo samo pokazuje kucni odgoj djece
Zvijezda granta koristi svaku priliku da se požali kako nema para i kako je nebitan. Namir Ibrahimović je jedan obični šupljator koji ne može ni step da vodi a kaomli da bude faktor u obrazovanju. "stručnjaće" Namire, ovo je posao za MUP.
Daje podršku da stvaranje nemira prestane, odavno gluplju recenicu nisam cuo.
Evo ga Namir...nije dobio grant. Fali para ...jelde.... Dojave bombi su posao za POLICIJU!!!!