Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Padaju i najmoderniji avioni. Bitno je da nema zrtava a i ovo je iskustvo iz kojeg treba izvuci pouke.
pa skoro se neki helikopter OS pri polijećanju okrenuo naopako i propelerom zaoro zemlju.
je, najbolje se nauci na svojim greskama. A za onu ponavljanje je majka znanja fali helikoptera
Ministar odbrane da podnese ostavku
Ma dobro je to samo neka nema zrtava sa ovom nesrecom , kupit cemo novije letilice !
To je kada preko stele zaposljavas i pilote.
pa moraju se uvjezbati i padovi su dijo vjezbe
Helikopter iz Vijetnamskog rata dobili ga odmah poslije humanitarne pomoci sa vijetnamskim keksom. U ratu u Vijetnamu ga zvali metalni kovceg. Kasnije sluzili kao mete za testiranje pvo. A visak Ameri dijelili sirotinji za rođendan. U ovom ne lete vise ni u Sjevernoj Koreji afserim OSBIH na sta ste spale zahvaljujući nasim politicarima. Odgovoronost ravna nuli.
2 od 4 padose na vezbama, a trazite neko drugo poluvrjeme ahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahHhHhHhHhHhHHHhahahahahahahahah
Helikopteron ne mozes selo osvojiti
Hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sabotaža, "Srpski svet" ne miruje.
Vulin sa Pala igrao dodole i eto belaja u Jablanici hahaahahahahahahahahahahahahahahahha
Evo sada se oglasio Plenkovic da vise ne mozemo slati Kanadere neprijateljskim drzavama u pomoc reako je da cemo samo djelovati 30 Km od Granica RH po medunarodnom pravilniku o suzbijanju pozara plus djelovat ce na Zahtjev Hrvatskog naroda u Hercegovini inace ne
Ne znam je li zezas, ali ti isti kanaderi vodu za ispiranje kupe u Buskom jezeru ako se ne varam. Gledao sam reportazu prije par godina na Hrt-u. Podrucje Herceg Bosne je de facto Hrvatsko i to je to.
Ko ima bilo kakav negativan komentar za Oružane snage BiH i vojsku koji od ničega pomažu narode u BiH svjesno su se opredijelili za one sa druge strane.
Bitno da niko nije stradao !
fffuujjj,,,hehe ni vjezba nemoze da se odradi kako treba,,,
Presmiješno
I kaže treba kupiti helikoptere.
Treba neko da to vozi i neko da održava.
Kriva je vlada federacije na celu sa Niksicem,umjesto auta za uhljupe,trebali su ulozit pare u bolje helikoptere,oni mogu posluzit za sve namjene,samo dobro obucit posade,mlade ljude,i kupit bar 5 kom,malo modernjih,smanjiti plate budzetlijama i politicarima i eto helikoptera.