Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi tako javno najavljujte istragu pa će vam pobjeći u HR ima dvojno državljanstvo i neće ga izruciti.To se uhapsi pa onda objavljuj.
Da je Bosnjak vec bi u samici bio
OHR će sad malo Bošnjacima da zamaže oči zatvarajući jednog od hiljadu HVO ratnih zločinaca - dok nam gase Zrak i Namjensku Industriju (da Trojka razoruža Bošnjake) i dok ostale Bošnjake strpaju u zatvor da Zagreb zavlada Sarajevom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pozivas tizilastvo koje je pod kontrolom HDZa da otvori istragu? Mozda smo glup narod ali ne toliko schmitleru
Ti si njegove sluge i nametnuo u Vlast
Zamazivanje očiju Bošnjacima jer je naivni sloj Bošnjaka koji je glasao za Trojku počeo shvatiti da je prevaren. Pa malo da ih uninaju da se ne bude…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozivas Tuzilastvo BiH da ga zastiti a oni znaju kako jer imaju iskustvo.
Ovaj monstrum je u Hr. Nikad se vise nije ni vratio u Busovaču. A i što bi kad mu je država dala kucu, stan, apartman sve za dom. I sad on teolog??? Propagira ljubav ponovnu .....
Trojkasi se pravdaju time da je SDA bila u koaliciji sa HDZ. Da s tom razlikom sto je SDA bila u vlasti kako bi branila drzavne interese jer nije imala izbora a trojkasi kako bi prodali državu Dodiku i Čoviću iako im se nudila druga mogućnost, ali nece oni sa nacionalistima ako nisu štovatrlji UZP
Ovaj Dario pobjeci,al nek ovaj prolomgira ove zatvore po svijetu da ne pustaju ove zlotvore nase po zatvorima po svijetu da se ovo dalje ne ponavlja. Kakvo pustanje na neku trecinu odsluzenog?
Kako je mogao nametnuti izborni zakon može i zakon da se zabrani politicko djelovanje svakom pojedincu koji svečano dočekuje i slika se sa ratnim zločincima i onim koji bi rehabilitirali zločince. To nije politička stvar. To je stvar rata i mira i opstanka najugrozenijeg naroda u Evropi. Genocid se još sprovodi nad Bošnjacima.
Smecec. Nece se baviti poslom za koji je placen. A placen je da smijeni onakve kao sto su Bradara.
Kada su u pitanju Bosnjaci, ovaj Krstas odmah po bonskim ovlastima… kad su u pitanju njegovi UZP seljadija i Krstaski prijatelji on onda poziva tuzilastvo (pod kontrolom OHR i Zapada) da nesto poduzme? Krstaska posla i lazi
Nije problem Kordic. On je definitivno zločinac za osudu. Njegovo pokajanje ne vraća mrtve u žive. Problem je kod predstavnika vlasti i HDZ koji dočekuju i veličaju tog zločinaca. Oni slave pobjedu sa takvim . Smith je njihovo oružje s kojim manipulišu Dejtonski sporazum. Već se osjete nagovještaji novog genocida i istrebljenja Bošnjaka. Jel neko iz civilnog društva javno progovori odmah mu se prijeti od velikih sila.
Ne protiv kordica nego protiv tebe ti si ga rehabilitaciju,a bradara ti je jos predsjednik federacije a hdz baštini politiku tvojih predaka
USA i EU formalno osuđuju ratne zločince, ali faktički u praksi čuvaju, njeguju, podstiču na rast njihove tvorevine. USA i EU vole fashizam sa krstom.
Kad su Hrvati u pitanju, onda poziva institucije da rade. One nece raditi naravno. A kad su u pitanju Bosnjaci, onda namece odluku umjesto institucija.
Sta ih molis da rade svoj posao za koji su bogovski placeni ? Smjenjuj ili se i ti gubi.
Samo jedna konstatacija... Selo Ahmici udaljeni su od Zenice 15 km u to vrijeme Zenica nije bila ugrozena ni sa jedne strane... Zašto su se Ahmici ikako dogodili...
Zločinac može misliti šta hoće ali zna se šta je rekao i šta je radio!!!
Mr Smrt dao jednu verbalnu podršku Bošnjacima, a sad po običaju slijedi kompenzacija: ODE NAM DRŽAVNA IMOVINA, A I O. BALKAN NAM VISI.