Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postali smo seizmicki aktivni sto seizmoloski centar BIH u pauzi od zderanja brze hrane i kahvenisanja nije mogao ni misliti ni zamisliti.
Ja sam mislila bilo 5 zemljotresa. Kad god pogledam svaki put druga magnitude objavljena
Nije bio zemljotres, nego je Chuk Norris ispustio tegove
Iako je zapad preklinjao Boga da im se oprosti, da se genocid nad ne-hriscanima u Evropi vise nikada nece desiti ipak su Srbiji i Hrvatskoj dozvolili genocid u BiH, pa su cak iste i nagradili (sa RS-om, dok se trazi modalitet za nagradjivanje UZP-a sa HB). Medjutim, sa Bogom nema zajebavanja. Ukrajina je uvertira, a prava igranka tek treba da pocne. I pocece. Amin.
Izjava: 'jedino šta smo zabilježili jeste blaga panika djece u školi', naslov: 'zemljotres izazvao paniku u školama'. Šta dalje reći.
Kakve su to skole bez hrabrosti
Jeste li mogli naći stariju kartu?
Odavno džemre nije jače udarilo…
A jesam prno dobro
Sebi u usta seljacino
sta ste se usrali jebale vas skole i djeca pickasta
Kažu da iza ovakvog slijedi dobro jači Ja sam se veče preselio u kafanu gdje je najsigurnije vazda ljulja a nikom ništa...
hahahahahahaa
Trebao im je sat i po da se oglase! 😂🤣😂🤣😂🤣
To je normalno da se čovjek uplaši, prirodna nepogoda, ali ko je učio o Zemlji. I njenim pločama zna zašto, zemljotresi nastaju.
Sve je ovo ništa dok nas neki asteroid ili komet ne uzme na nišan! Ako se to ne desi, Sunce će potrošiti svoje gorivo i prije nego se ugasi, progutati baš mliječni put! Svijet se stalno mijenja! Doći će vrijeme da ništa što sad poznajemo neće postojati!
sunce ce progutati galaksiju? 😐
#PeppaPig Da, progutat će sve planete a Zemlja je treća najbliža!
Nakon ovog ide jači, 5+ sigurno, eh sad gdje ce udarit pitanje je
Ovakvih laganih zemljotresa (između 4 i 5 rihtera) bude dnevno bar deset negdje u svijetu i velikom većinom ne uzrokuju neku štetu.
Harp pale ovi kakav zemljotres ba