Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti su političari, niti mafijaši, to zna ko je gledao Kuma. Ovo su drumski razbojnici u narodu poznati kao hajduci. Ubij i opljačkaj.
Nadam se da ce jednog dana ovi motoristi sto se vozaju od Zeljinog do OHR da se zabiju u neku zgradu i skrate nam muke jer su utuzili i Bogu i narodu sa svojim motorima po CIJELI DAN! Krenu ujutru u 7 svaki dan i ne prestaju do 1-2 iza ponoci sa glasnim zvukovima koje namjerno nastimaju dok voze 200 na sat..... Kada bi neko stavio kameru kod Mrkve i EFES-a osevapio bi se!
CCCC - Srbin Srbinu Sacekusu Sprema
Pa šta.......sve pripadnike genocidno-zločinačkog sdsa treba likvidirati......a zna se za što........MASOVNE GROBNICE
steta a ima ih viska
Boze zar je dodle doslo....sramota
za govedaricu su osudjeni ratni zlocinci karadzic i mladic heroji..bas bi bila steta da ga neki genocidas rokne..evo sve mi suze niz ledja idu
Bolje bi bilo, jezik za zube. I bio bi miran.
sreća da postoji stvarnost mimo medija. nesreća je da mnogi ne razlikuju stvarnost i medijsku propagandu.
Ma ti si gacka raja, nista ti ne mogu
Borba za fotelju je utemeljena u Srbskoj Povijesti
Srpski "nevaljalni", stalno ga "truju" i "ubijaju" a on sve preživi.
Stavio vas je Dodik sve pod šapu, nema mrdanja. Jos poslao depešu tuzilastvu da uhapse veci broj osumnjicenih Srba za ratne zlocine pred izbore. ON ce po obicaju galamiti sto se Srbi hapse, prijetiti secesijom itd. Izlizana fora. ZATO, savjet Srbima koji su na spiskovima, palite se u Srbiju, CG-u, tamo ste sigurniji,ovaj ce vas sve povaliti😜Stranci ga pritisli,a i kampanja
Nagon za ubijanje i likvidacije im je duboko urodjen
@Woken kad su im turci naredili da likvidiraju Karadjordja oni ne samo da su ga likvidirali nego mu ogulili kozu sa lica i sjekirom mu glavu odsjekli,i to niko drugi nego njegov vjencani kum,ili vencani!
ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju