Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Ljudina!
Konakovićeva šutnja i šutnja SDP i NS o kršćanskom programu na najbolji način dokazuju šta to znači biti Dodikov i Čovićev musliman.
Vi jeste nametnuta vlada
Ovdje je do oktobra 2022. godine izborni Zakon bio korektan (tako nam se predstavlja) a Ustav FBiH prvo i najvaznije slovo na papiru (kako i treba). Savrsenstvo od demokratije. Sad je sve ugrozeno ako jedne stranke nema u vlasti. Nema uopste zivota ako nije onako kako je bilo do sada.
nedaj nase!
Davno je državna imovina trebala biti riješena, tema se vadi očito kad su glavni politički akteri u krizi. Nema političke volje za napredak prema EU. Uzalud lobiranje Hrvatske i dobivanje kandidatskog statusa. Po potezima SDA, njih ne zanima EU ni neugodna poglavlja o pravosuđu. Nije nemoguće da postoji dogovor oko otvorenog balkana i da su u igri i SDFA i njihovi spavači po drugim strankama... oni bi vjerojatno bili jedini saveznici toj ideji... neka ljudi sami izvuku zaključke.
Ti si Ogreševiću sa svojim jaranom Semirom izgubio pravac kad si otišao sa trojancima i svaki dan sve više i više se gušiš u vlastitim lažima .
Pa neka nametne odluku a onda ako ste stvarno za drzavu firmirajte vlast bez HDZ-a... Ne brinete se vi za drzavu i narod, samo za svoje fotelje, evo formirali ste vlast na drzavnom nivou, tacno, Dodik je drugaciji, gori..
Hinja , !!!
Dakle, upravo D. Alagić, Nikšićev intimus, gradi po Trebeviću lux rezincijalno naselje, uz podršku Dodika, radeći u ime konzorcija koji je kreirao Nerko zvani Lubenica, a u kojem se, prema informacijama portala Ekran.ba nalaze i Denis Bećirović, Saša Magazinović, Igor Stojanović, Damir Mašić i drugi “prvaci” SDP BiH!
SDA je karanana.. svega se nataložilo za ove godine.. kadrovi su im katastrofa, čast izuzecima ali će dobiti komad vlasti, vjerovatno manji dio da se puno ne tlaka. Ni stranci neće talasati oni da su iskreni skinuli bi i Covica I Dodika. Procjenjuju i varaju. Smit se neće ponovo opirati. Da se razumijemo ni trojka nije ništa bolja samo im nije zapalo
Ogrešoviću budi dosljedan svojih riječi i zavrijedit ćeš poštovanje.
Ovaj bi mogao postati premijer na kraju balade.
Nikad vise necu glasat za sda...inace glasam za hdz hahaha pardon boli me ku....i za.df i levo i disno...kupio sam kokice i cekam da li ce prvo bake i rejs ili milo viknuti :: naprijed bravo i ja cu za vama haha
Ko tebe Oreševiću pita za mišljenje, e čuj on nije ili jest za. Napusti politiku svega ti, ne stoji ti ama baš nikako.
On je ta prevaga,drzi sa efedicem konce u rukama
Ako Ogresevic i Efendic pametno odigraju na Sljedecim izborima ce imati glasova kao svi ostali zajedno iz Izdajnicke Trojke !
Njemu je važno da dobije vladu pa na bilo koji nacin. A ovakve izjave su samo za one koji uoravo to zele cuti
Da hoce Schmidt ponistiti svoju odluku iz izborne noci,onda samo kokice i lagano TV
Samo da nam HDZ vjecno vlada.