Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta bi Bakir povodom ove odluke uradio da je na vlasti? Država BiH jednostavno nema instrumente da sankcioniše ovog čovjeka a oni koji imaju (USA, Europa) više vole ovog kauboja nego većinu u BiH, čitaj muslimane
Ma i ti lupetaš kao maxim po diviziji! Oni imaju nezavisnost od 95-te, od potpisa Dejtonskog, rade šta hoće. Pristaju na zajednicu samo u onim slučajevima koji njima odgovaraju i od čega imaju koristi. Sada im je sud problem jer su svi lopovi i prijete im zatvorske kazne. Oni se bez rata osamostaliti ne mogu, pitanje mogu li i sa ratom. Samo će sirotinja ginuti bezveze!
Samo ga treba ignorisati, Laktasenko bez para i kredita neće moći ni 2 policajca izdržavati ma entitetskim jaslama a kamoli sve ostalo. Sve je ovo farsa koja mu je palila godinama da dobije kredite. Sada slijedi bankrot i gašenje RSa.
Jel ovo iza njega njegovo auto ili ?
Kako ono bi: nije ovo 92, pa onda nejma vise JNA, pa onda nek spremaju traktore,pa onda,'ta ce oni bijeda,pa onda imamo i mi oruzje. I mnogo mnogo toga uz kaficu od markicu i cigaru u ustima udobno naslonjeni na stolici u kaficu.Dok ne dodje vrijeme pa bude ajoj sta nam ovo rade!!!
Kakvo osamostaljenje? Nesto mu nisu dali od javni preduzeca sigurno 😂😂nece Mile nigdje zna on dokle moze ici nista ne brinite
i tako dodik 20 godina.kad ce sa vlasdti,ne zna se.
Pametni , šta bi ti uradio ,šta ima veze trojka s svojim ,ko god da je na vlasti isto je Dodik ima svojih privatnih problema i mora ovo da radi.ide do kraja sigurno.Putin ovo radi ne on sam..On ima ledja za ovo..
Naravno, sivonja gura RS u fizički nestanak, zašto bi bilo nekog briga. Možda da vratiš Bakira da ga malo finansiski pogura
Prepredenko
Bosnjo misli stace ovo samo od sebe ili neko ce da to rijesi dok ne bude prekasno i ne lupi ga po glavi..
Dobio Dodik zeleno svetlo od svojih jarana , amerikanaca , da opet malo prijeti o odvajanju i takve stvari ... a narod gleda besplatan cirkus ....:(
Ti si izgleda dobro poglup cim tako razmisljas
Meni je bilo gore kad je na granici Ogreševićevog kantona, punog migranata, Dodik postavio stražu i nije dao da ovi vraćaju migrante nego i slao nove, a HDZov šef granične policije govorio da nema saznanja o vraćanju migranata iz Hrvatske.
Sreća pa tebe imamo
Neka ga neko pita ko je sstavljao izjavu, on ili Bakir?
CUJEM DA JE VOJSKA SPREMNA ZA HAPSENJE
hvala svima koji su uvlastu unazad 30god sto on to moze...