Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je najveći ucjenjivač ili politički reketaš zajedno sa onim rumenim mišom Efendićem. I jedan i drugi su završili SDA obuku i još su njihovi igrači.
Ovog lika treba ignorisat i poslat na politicko smetljiste!
gledaj Bošnje gladnog vlasti i čeka da vidi ko će mu dati veći dio kolača...fujjjjj ja pohlepna, gladna fukarskog mentaliteta naroda da ti se ogadi za čitav život.
Ma mrs i ti vise odlucite na koju ce te stranu ili sa izdajnicima dalje ili na patriotsku...
Bošnjaci Europljani potomci Ebu Ishaka stari Iliri nemojte glasavat za sitne strankice samo sebi otežavate život USA 300mil dvije stranke
Naj više štete donose ove male eksperimentalne strankice zar nije dosta SDA SDP NIP NS ostalo lagano pogasit
Bošnjaci Europljani potomci Ebu Ishaka stari Iliri nemojte glasavat za sitne strankice samo sebi otežavate život USA 300mil dvije stranke
SBB je rasturio vladu KS za svog vladara Bakira i vidite kako su zavrsili na izborima. Rumeni i ekipa imate priliku da nesto napravite ili da idete na smetljiste historije. Birajte
De se čovječe više odluču , jesi li izdajnik ili si za jedinstvo Bošnjaka . Prije si ovo prvo i ti i Efendić.
Sbih Nes sve dogovorili sa Sda.Sada uporno traze alibi da napuste Osmorku.Prva blokada oko izbora Vlade Fbih oni ce se proglasiti spasiocima drzave,Bosnjaka,islama i otici u Sda zagrljaj.
Ovo ti je kad mali misle da su veliki.. SDP SDA i DF .....ostali su svi maleni i trenutni
I ti si izdajnik ko i dino gavrilo
koji je ovaj ogrešević , prostitutka .
Sve ovoe ucjene su nastale iz glave one Efendiceve,buljooke, podrepne muhe Almira Becaravica kvazi strucnjaka za energetiku kojem je jedini cilj da se dokopa budzeta koji je i najveci u tom sektoru. Trojka se nasla izmedju dva zla i za nadat se da ce na kraju imati snage i pameti da se izbori sa ovim desperadosima.
Osmorka, Sedmorka, Šestorka, trojka, Blok1, Blok2? Pet dana ne odem na Klix i više ne znam kako mi se vlada zove.
A trojka plus, ta je najjača
A SDA je jedna ali se osipa kao lisce u jesen.
Ne znate ni vi sta ni ko kako cini!!! Daj ba napravite jednu stranku, koji k**** imate 8 strankaa ????
E vala si i ti ubleha, sramota odakle dolazis a nisi ni heroj ni princip...ucjenama i dizanjem cijene sebi nista ne postizes...
Ovo sa sporazumima i kojekakvim programima je cisto mazanje ociju javnosti. To su obicne fraze srocene na papir koji nema nikakvu tezinu i ne obavezuje nikoga na bilo sta. Bitno je uci u vlast i dobiti sto vise funkcija i u tu svrhu ce svaki od ovih osmorkinih sestorkinih petorkinih trojkinih i inih predsjednika potpisati bilo sta. Ostalo se zna.