Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko vjeruje Konakovicu neka zna da mu iq nije preko 70
"Diplomirao pa onda studirao, na čučnjevima. Diploma ko šatorsko krilo. Pohranjena u Muzeju neobičnih predmeta. Zna je napamet. Šef bosanskohercegovačke diplomatije. Zadužen za odnose, posredovanje, javne i tajne pregovore s drugim državama!"
Izdajnika veceg BiH nikada nije imala!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta se ovaj balvan javlja.
Kada su Dodik i Čović prije 10 mjeseci upecali zlatnu ribicu sa zapada i kada im je ista rekla da će im ispuniti tri želje ako je puste oni su rekli Konaković, Nikšić i Forto. To je bila mudra odluka jer su sa ispunjene tri želje dobili mogućnost za neograničeno mnogo drugih.
Zadnje vijesti: Mačka od familije Isaka dobija posao psa čuvara u ZE zatvoru!
Majmuni radite nesto korisno za ovu zemlju dok jos ima iole nesta od nje vama najbolje ide prepucavanje preko drustvenih mreza
Izdaja? Izdajnik? Nikad veci? - Alija Izetbegovic je, svojim potpisom u Dejtonu, izdao Republiku Bosnu i Hercegovinu, a «u amanet» nam ostavio genocidni entitet,Republiku srpsku. Od te izdaje vece nema. To dobro upamtimo!
Kaže VELEIZDAJNIK Dinko Konaković: Kako JA mogu biti izdajnik a bio sam maloljetni borac u Armiji BiH i to 4,5 g.(rat trajao 3,5 g.) ...nevjerovatna je i sama pomisao da misli da se ovakvom glupom izjavom može opravdati za veleizdaju. Pa i Dževad Galijašević je bio u jedinici El Mudžahid
jedina svijetla tačka, Stranka za BiH i NES
l čorav vidi ko je izdajnik
l čitav vidi ko je izdajnik
l čitav vidi ko je izdajnik
Pa kad ga pitaju zašto su duštene protjerane ruske diplomate - špijuni- u BiH, kaže Konaković, sigurnosni propust. A ne kaže da je on potpisao, kao što jest.
Čuj reakcija zbog Isakovog sina, imamo mi sinove koji su na vlasti 30 godina. A ovaj ko fol nebi izdao državu pa država i nepostoji upravo zbog nesposobnih bošnjačkih političara.
Ogresevicu, narod nije glup i nemoj misliti da ne vidi sav kriminal malih zelenih! Lupas o nekakvoj izdaji a znas dobro da nema vece od one aljine prodaje pola bosne i sebkinog malog revizije tuzbe. Nikad niko ne moze izdati kao ovo dvojica zivkovica. A o kradji narodnog novca od donacija i iz budzeta da ne pricam! Sram te bilo ogreskovicu stvari okretati naopacke. Sram te bilo!
Jass pa sto herojcino ti nisi nastavio rat protiv NATOa? Prvo ne komentarisi nesto a pojma nemas sta se desavalo i vidi se da nemas ni pojma ni mozga cim tako pises i branis ovog srednjoskolca s pokolonjenom diplomom i ko god je prati formiranne vlasti vidio je da jedino Obresevic nece da pogazi rijec jer mogao je da je htuo da bira mijistarstvo u koje ce ga imenovati ali covjek ima samopostovanje a ne kao Dinokio sve pa i Drzavu za fotelju
Botovi rade prekovremeno, biće dupli sendvič!
Konakovic je glupi difovac
Seljacino izdali ste vec, samim koaliranjem sa SDA.