Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj samo kuka i trguje.
Čovićeve i zagrebačke sluge baš otvorile karte. Nevjerovatna izjava zastupnika NiP-a: Vukoja sa 0 riješenih predmeta bolji kandidat od sutkinje koja je riješila 5000 predmeta.
Mario Karamatić standardno piša po Trojki i Bošnjacima. Haj što piša po Trojki, već je meni što piša i po meni a nisam Trojka...
Bla,bla,bla. Trojka će druže, umjesto busanja u prsa i glumljenja lažnog patriotizma, primorati Dodika da potpiše i usvoji EU zakone. Vidjećemo rezultate za 3 godine. Do tad spinujte i pričajte o nekoj 'izdaji' a upravo je tvoja matična stranka ojačala Dodika u prethodnih 25 godina pa nam svima danas pravi probleme. Hvala i doviđenja
Svaka cast, upravo to, zivio.
Ocigledno ti ne znas puno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dze zamjenik
Covjek istinu govori, trojka najvece izdajice sto je Bosna ikad imala, sve daju onoj dvojici fasista!
Dogovor je da Izdajnici iz Trojke Dignu Kredit kod MMFa i da spase Rs Od Bankrota, Zato je Konakovic i Lobirao kod Eu i Stranaca da se Ukinu sankcije Dodiku i Rsu
Birali smo ih, sta da se radi
Ko bi rekao da moze gore od SDA. Licno sam bila stava kao i gospodin prof. Hadzikadic, da se izmedju SDA i ovih ostalih bira zapravo izmedju dva zla manje. Izgleda da nismo bili upravu. Trojka je vece zlo samo nisu imali vremena ni vlasti da pokazu svoje pravo lice.
O čemu lupeta ova smiješna spodoba i šta im znači ovo nes..skraćenica od ne seri
Gora je trojka od Dorata. Samo daj im vlast a glupi ko točak. Doro ih voda ko blećke. Kad god mu prijeti kakav belaj on ih voda oko malog prsta dok se ovi nesmire i opet po staro. Otišao je na doček kod Šupka Milanovića da vide kako dalje sa podjelom BiH. A naši šupci bi prvi šmugnuli da ovdje zapuca.
pa sta, i vi konstantno sa df pruzate ruke da spasite Bakira i njegovu sda, pa nikom nista.
Ti ne se.i više, prodaješ se ko kakva kur.a
aj ne rise samo ti ...
Ogreševiću samo mlatiš .Budi jednom mudar pa šuti.Možda neko i pomisli da si pametan.
Nermin koji kaze da Beg iako sa dokazanim kriminalom treba da bude nacelnik opstine
Dace njemu niksic i pare koje je zapad ukinuo Nema mile za kifle zato se uhinjio ko dragan
Umedjuvremenu nas Evropa diskvalifikuje kao nepodobne partnere, kao drzavu koja je totalno proislamska i koja se kao takva i tretira. SDA i Bakir NISU NIKOME DOZVOLILI da nesto popravi po tom pitanju. Nije onda cudno kad Covic preko Zovko, Plenkovica i Radmana odredjuje sudbinu BiH. Na drugoj strani naravno beskrupulozni Dodik koji sve gazi .
Vrlo zalosno da se svaki poten Trojke kvalificira kao poraz pred Dodikom ili Covicem...nazalost situacija je takva da smo skoro 30 godina bili pod cizmom SDA i Izetbegovica a njihova politika se svodila na JAVNO se buni i budi kao protiv Dodika i Covica ( u medjuvremenu im predaj sve sto traze) . Nikad pregovarati, nikad lobirati i razgovarati sa EU I Amerikom!! Bakir putuje ne dalje od Kaknja!!! Prima Iranskog konzula u posjetu. I TO JE SVE!!!!!
Staaaaa? Ti si ili kreten ili si uzpovac pa se pretvaras da si Bosnjak...prosipaj tu pricu na hdzovim forumima